Foto: TV4

Bonde söker fru-Carolas okända samtal med produktionen

I onsdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” chockar Göran Lindstr tittarna genom att inte välja Carola Westerlund. I en intervju med Nöjeslivet berättar nu brevskrivaren om produktionens chock efter Görans beslut.

– De sa innan att ”Åh, han tycker så mycket om dig”, det får inte de berätta egentligen, säger Carola till Nöjeslivet.

För 19:e säsongen i följd har bönder tagit chansen att söka kärleken i ”Bonde söker fru” och hoppas hitta någon att dela livet på gården med. Efter intensiva speeddejter och gruppträffar har tittarna nu även fått möta deras brevskrivare – där vissa har lämnat starkare intryck än andra.

En av brevskrivarna som fått mycket tid i tv-rutan är Carola Westerlund, som inledde säsongen med en härlig energi och snabbt fångade både tittarnas och bondens uppmärksamhet.

Carola om anledningen bakom Görans beslut

Carola var en av de sex kvinnorna som fick följa med på gruppdejten, och även där verkade hon göra ett gott intryck på Göran. De två gick iväg för ett samtal på tu man hand, och samtalet flöt på så bra att en annan brevskrivare till slut fick komma och avbryta för att det skulle ta slut.

Trots deras uppenbara kemi valde Göran att inte ta med Carola när det var dags att välja de fyra som skulle följa med till gården. Även om hon blev förvånad över hans beslut, tror hon sig förstå vad som kan ligga bakom det – ett bråk som aldrig kom med i tv-sändningen.

– Jag blev nog också väldigt förvånad för vi hade väldigt bra kemi. Jag skojade mycket och vi skrattade tillsammans, säger Carola till Nöjeslivet och fortsätter:

– Det kan vara att jag sa till vid lunchen när det inte filmades. Jag är väldigt mån om att man inte ska avbryta någon om den berättar om något känsligt. 

Carola berättar om en situation som uppstod när Heléne Hagman blev avbruten av Pernilla under ett samtal och Carola bestämde sig för att säga ifrån.

– Då sa jag till, jag sa att jag tyckte att det var oförskämt. Men jag vet inte, jag säger som jag tycker och är kanske inte så tyst om saker inte går rätt. Det kan vara det, men jag vet inte riktigt, det är bara Göran som vet, säger Carola till Nöjeslivet.

Produktionens chock efter att Carola fick lämna ”Bonde söker fru”

När Göran fattade sitt beslut var det inte bara Carola som blev chockad – även produktionen höjde på ögonbrynen.

– Produktionen var jättechockade också. De tyckte det var jättekonstigt, säger Carola till Nöjeslivet.

Produktionen hade tidigare haft samtal med Carola där de råkat försäga sig om Görans känslor för henne, vilket gjorde hennes förvåning desto större när hon fick beskedet att hon inte skulle få fortsätta träffa honom.

– De sa innan att ”Åh han tycker så mycket om dig”, det får inte de berätta egentligen, säger Carola till Nöjeslivet.

Det var även produktionen som fick henne att ta tag i Göran så snabbt under gruppdejten.

– Sen var jag först där, och det var ju också pushat från produktionen ”Gå och prata med honom, han vill prata med dig”, sa dem, berättar Carola.

Trots det har Carola inget ont att säga om produktionen i Bonde söker fru. Hon berättar att de var hjälpsamma och gjorde henne mer bekväm under inspelningarna.

– Produktionen var ju jättefina. Alla i produktionsteamet var oerhört omtänksamma och så fina med alla oss brevskrivare.

Du var så bra i ”Bonde söker fru”, Carola!

Vad tycker du om säsongen hittills? Kommentera gärna på vår Facebook-sida!

LÄS MER:
* Lukas tar för sig för mycket i ”Bonde söker fru”
Så ser första ”Bonde söker fru”-bebisen ut idag – 14 år senare