Bonde söker fru-Susannas sorgliga besked i graviditeten – ärliga orden träffar oss rakt i hjärtat

Bonde söker fru-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson berättar öppet om sin kamp för att skaffa barn.
Nu skriver Susanna om vändningarna och det sorgliga beskedet de fick under en tidigare graviditet.
Det fanns något i magen men det växte inte längre”, skriver hon på Instagram.

Susanna Karlsson, 30, och Hannes Haraldsson, 29, träffades i TV4:s kärleksprogram ”Bonde söker fru” år 2018.

Sedan dess har de varit öppna med sin längtan efter att skaffa barn, och även berättat om kampen för att nå det stora målet.

I februari i år avslöjade de en underbar nyhet – Susanna var gravid. När paret gjorde en utredning om ofrivillig barnlöshet blev hon gravid och lyckan var förstås total.

”På många sett äntligen! Att ens bli gravid, att äntligen vara förbi den mest kritiska perioden för missfall och såklart att ÄNTLIGEN känna mig redo att dela det här med er!”, skrev Susanna då på Instagram till följarnas stora glädje.

Många passade då på att skicka gratulationer och lyckönskningar till paret.

Nu berättar Susanna om den långa kampen som paret har gått igenom under årens lopp. På Instagram skriver hon om vändningarna och beskedet hon fick under en tidigare graviditet år 2019.

Susanna om sorgliga beskedet i graviditeten 2019

”I oktober (2019) fick vi komma på ett första besök och efter det samtalet så hann jag ta några blodprov. Sen var jag plötsligt gravid MAGI”, skriver Susanna.

Hon fortsätter:

”Men magen då? När ska den börja synas? Vecka 11 kom och ingen direkt antydan till nån liten bula ens.. men å andra sidan är det så otroligt individuellt ju! Vi såg så mycket fram emot vecka 12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det, det fanns nått i magen men det växte inte längre.”

I kommentarsfältet till inlägget får Susanna och Hannes ta emot massor av kärlek från tittare, vänner och sociala medier-följare. Många skriver att hennes vittnesmål är viktiga.

”Vill bara säga att jag tycker det är otroligt starkt av er att dela med er av er resa till att bli föräldrar. Lycka till på vägen till att bli föräldrar. Följer med spänning”, skriver en av Susannas följare i en kommentar.

”Jäkla vad viktigt detta är. Starkt av er.”, skriver en annan följare.

Susanna är gravid i dag – så mår hon

I dag är Susanna gravid i vecka 19, och i ett inlägg på Instagram i slutet av förra veckan berättade hon om hur läget ser ut nu.

Hon poserar med solglasögon i den härliga vårsolen och visar upp sin underbara gravidmage iklädd en skön, varm tröja.

Vecka 18 är snart slut och imorn blir det v 19! Och alltså en vecka närmare nästa ultraljud. Och det är det som jag går och väntar på nu. Blir allt mer orolig för varje dag inför UL, ena sekunden tror jag mig känna rörelse där inne och andra tror jag att den kanske slutat växa. Kanske för att göra mig mentalt förberedd på det värsta (lite så ja jobbar med det mesta,).. ja kallat det ”lösningsfokuserat katastroftänkande”, skriver hon.

Vi kan bara skriva under på följarnas kommentarer – vi skickar all lycka till er Susanna och Hannes!