Bonde söker fru 2022: Här är alla bönder som söker kärleken
Bönder i Bonde söker fru

Bonde söker fru 2022: Alla bönder som söker kärleken

Bonde söker fru är ett av de i särklass mest populära tv-programmen hos svenska folket, av tittarsiffrorna att döma. Konceptet har blivit en långkörare som nu är inne på sitt sjuttonde år i ordningen, och svenskarna kan inte få nog. Snart får vi träffa årets bönder som söker kärleken i tv. Här är listan över bönderna som medverkar i Bonde söker fru 2022. 

I tv-programmet Bonde söker fru får vi träffa bönder som söker sin stora kärlek att dela livet på gården med. Genom åren har tittarna fått lära känna många tidigare helt okända lantbrukare, som blivit folkkära över en natt. 

Bönder i Bonde söker fru

Vem kan glömma “SnyggbondenJoacim Rickling? som idag är förlovad och har två barn med Caroline Kejbert. Eller Simon Ohlsson som valde en tjej som senare lämnade honom på flygplatsen, framför tv-kamerorna? 

LÄS MER: Bonde-Simon lämnades på flygplatsen och sveks i tv – nu har han funnit sitt livs kärlek: ”Du gör mej hel”

Bonde söker fru 2022

Många bönder har gjort avtryck och vunnit svenska folkets hjärtan genom åren, och snart är det dags för nya bönder att ta plats i tv-rutan. 

Här kommer en presentation av alla bönder som ska grillas av Linda Lindorff i Bonde söker fru 2022

Jon-Krista Jonsson

29, renskötare. Tavelsjö

Jon-Krista bor utanför Umeå och beskriver sig själv som en äventyrare. Förutom att vara renskötare är han utbildad vildmarksguide och skidinstruktör, och han har även ett företag där han driver ren-ranch med tamrenar för att sprida kunskap om samernas kultur.

Jon-Krista har två barn, och söker någon som vill dela livet nära naturen med honom. 

Bonde söker fru 2022.
Bonde söker fru 2022: Jon-Krista Jonsson. Foto: Pressbild TV4

Kristian Gustafsson

38, mjölkbonde. Gotland

Kristian Gustafsson driver en gård med cirka 200 mjölkdjur på Gotland. Kristian har tagit över familjens gård och har en stor passion för djuren. När Kristian inte jobbar så gillar han att lyxa till det eller resa och upptäcka världen. Nu vill han hitta någon att göra det med. 

LÄS MER: Därför kysser Peja alla i Bonde söker fru – sanningen bakom intima beslutet: ”Precis det som krävdes”

Elin Sandblom

27, får- och skogsbonde. Sandhult

Elin brinner för livet på landet, vilket hon lever i Sandhult utanför Borås. Elin har tagit över sina morföräldrars gård som hon nu driver och utvecklar. Elin gillar att dansa, har åkt vasaloppet, och söker en kille som inte om omständig. 

Elin i Bonde söker fru
Elin i Bonde söker fru. Foto: Pressbild TV4

Matthew Australien

Matthew är en bonusbonde från Australien. Matthew är 20 år och hoppas hitta en tjej han kan ta med sig hem till Australien. Matthew är spannmålsbonde.

Matthew. Bonde från Australien. Foto: TV4

Henrik Kullander

34, växtodlingsbonde. Gällared

Henrik bor i Gällared nära västkustens stränder. Han beskriver sig själv som en omtänksam och barnkär kille, som kan vara lite blyg bland tjejer. Han växte själv upp på gården och vill ge sina framtida barn en lika fin uppväxt som han hade. Övrigt om henrik är att han spelar innebandy varje vecka och han är bra på musikquiz. 

Klas Erik Andersson

56 år, grisbonde. Gnarp

På en familjegård i Hälsingland bor grisbonden Klas Erik. Han har nyligen börjat en buggkurs och har en stor lust att resa. Klas Erik förlorade tidigare sin livskamrat men känner sig nu redo att träffa en ny att dela livet med. 

Filip Eliasson

29, skogsbonde. Lammhult.

Filip älskar att vara ute i naturen med sina hundar i småländska Lammhult. Filips stora intressen är jakt, crossfit och dans. Träning en en stor del av hans liv och han gillar att anta utmaningar. Filip skulle tidigare ha gjort en Iron Man men stoppades av pandemin. Ha har dock genomfört en svensk superklassiker. 

Henrik Johansson

27, hästbonde. Ede. 

En bit utanför Östersund bor glada och energiska Henrik. Förutom hästarna älskar Henrik travsport och att åka längdskidor i de jämtländska fjällen. Han söker en tjej som har nära till skratt, precis som honom. 

Lars-Petter ”Peppe” Bergendahl

49, spannmålsbonde. Sorunda

Spannmålsbonden “Peppe” är en sexbarnspappa som tycker om lantbruket och att umgås med sina barn. På gården finns plats för den stora familjen och alla hästar, men också för kärlek. Han beskriver sig själv som en händig karl som gillar att hålla igång med träningen. 

Bönder i Bonde söker fru.
Peppe är en av bönderna i Bonde söker fru. Foto: Pressbild TV4

När börjar Bonde söker fru? 

Första avsnittet av Bonde söker fru 2022 sänds 28 september på TV4.