”Bonde söker fru”-parets dystra besked – har gjort slut: ”Smärta och sorg”

”Bonde söker fru”-paret går isär. Nu berättar de om uppbrottet.

”Mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana”, skriver Ellinor Eke-Göransson på Instagram.

”Bonde söker fru” är ett av TV4:s stora flaggskepp med miljontals tv-tittare varje säsong.

Man får också säga att konceptet, där ett par svenska bönder söker efter kärleken, har varit lyckat – många är de kärlekspar som genom åren har hittat sina livskamrater.

Men det är inte heller alltid som kärleken håller efter att kamerorna slocknat. Nu berättar ”Bonde söker fru”-paret Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson om sitt dystra besked.

”Jag och Filip är inte längre ett par”, skriver Ellinor på Instagram.

”Bonde söker fru”-paret om uppbrottet

Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson träffades i den senaste säsongen av programmet, som sändes under 2021.

Ellinor var en av brevskrivarna till bonden Filip, som dock valde Lina Larsson under sitt slutval. Men när det paret inte höll, kontaktade Filip återigen Ellinor Eke-Göransson och de båda inledde ett förhållande. En kärleksresa som nu alltså har tagit slut.

”Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana”, skriver Ellinor Eke-Göransson på Instagram och fortsätter:

”Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar.”

Ellinor Eke-Göransson i chock

Ellinor Eke-Göransson skriver vidare att hon är i chock efter uppbrottet. Hon förklarar att hon kommer att komma tillbaka, men att hon ska vara mer rädd om sitt hjärta.

Sist men inte minst tackar hon för allt det stöd hon har fått genom den tuffa perioden.

”Jag vill tacka mina fantastiska vänner och familj som plockar upp mig varje gång min värld rasar. Ni vet vilka ni är, utan er är jag ingenting”, skriver hon och fortsätter:

”Och till alla er här som stöttat och peppat vill jag bara säga: ta hand om er där ute. Och lova mig att ni aldrig glömmer vad ni är värda!”

Så tråkigt att höra, Ellinor och Filip, men vi hoppas att ni går stärka ur det här. Våra tankar är med er!