Efter familjelyckan – Caroline Kejberts nya glädjebesked med snyggbonden: ”Härligt pirr”

Livet strålar för bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling.

Tv-profilerna har nyligen blivit föräldrar för andra gången – och bjuder nu på lite nyheter inför framtiden.

”Ett härligt pirr i kroppen”, skriver Caroline Kejbert på Instagram.

Det var i TV4-programmet ”Bonde söker fru” 2017 som brevskrivaren Caroline Kejbert och ”snyggbonden” Joacim Rickling fann kärleken.

Men även efter att kamerorna slocknat fortsatte kärleken att blomstra. Och det har varit en riktig kärlekssaga för bondeparet.

2019 blev Caroline Kejbert och Joacim Rickling föräldrar för första gången, när dottern Wilda föddes.

Och så sent som för några veckor sedan var familjelyckan total, när en efterlängtad lillasyster kom till världen. En flicka som ska heta Molly.

”Enormt mycket kärlek i en så liten människa!”, skrev Joacim Rickling då på Instagram.

Bondeparets glädje

Livet ler mot bondeparet, och i ett inlägg på Instagram berättar Caroline Kejbert om sin stora glädje och tillförsikt över vad framtiden har att erbjuda.

”Idag har jag haft ett härligt pirr i kroppen, en sån där känsla som man kunde ha när man var liten när man såg fram emot något riktigt mycket”, skriver hon under torsdagen på Instagram.

Vidare berättar Caroline Kejbert att hon är lycklig mest i största allmänheten, omgiven av sin familj med Joacim och de två döttrarna Wilda och Molly.

”Egentligen inget specifikt utan ser mest bara fram emot det här året vi har framför oss. 2022 kommer bli ett bra år, det känner jag, både när det gäller jobb och privat. Det blir framförallt vårt första år som en familj om fyra.”

Caroline Kejbert berättar nyhet

Men bondeparet har också lite nyheter till sina följare.

I inlägget avslöjar Caroline Kejbert nämligen att hon planerar att starta en Youtube-kanal.

”Mycket annat spännande som händer också! Ny butik med invigning och allt vad det innebär, nytt projekt som jag hoppas kunna inleda under våren och dela med mig av och så youtube som vi äntligen börjat filma”, skriver hon på Instagram.

Så underbart att höra om era framtidsplaner. Stort lycka till med familjen och alla projekt under 2022! Dela gärna vidare för att skicka dina lyckönskningar till bondeparet Caroline och Joacim.