Här hettar det till i Bonde söker fru – intima bilderna får Linda Lindorff att reagera: ”Chockad”

Linda Lindorff, Bonde söker fru

Foto: TV4

En sprillans ny säsong av ”Bonde söker fru” är nu i full gång. Och inför kommande avsnitt avslöjar Linda Lindorff att det minst sagt blir händelserikt i programmet.

”Bonde söker fru” hade premiär redan 2006 och än idag är succéprogrammet en riktig tittarfavorit.

Där har vi genom åren fått följa mängder av svenska bönder i jakten på den stora kärleken.

Det har varvats intriger, med skratt, tårar, tuffa val, känslostormar och självklart även rejäla mängder kärlek.

Vid sin sida har bönderna programledaren Linda Lindorff, som hjälper dem in i dejtandet.

Linda Lindorffs ord om nya säsongen

Nu är en sprillans ny säsong i full gång, och det händer minst sagt redan grejer för bönderna Mimmi, 28, Jens, 27, och Michael, 57.

Linda Lindorff skriver inför kommande avsnitt på sin Instagram att hon själv till och med blev lite överraskad i somras, då programmet spelades in, när hon fick höra hur snabbt det gick mellan vissa deltagare.

”Mycket känslor kring valen och sedan alla dessa underbara kyssar! Hemliga och överraskande kyssar. Jag blev faktiskt lite chockad när det kom fram för ja det är ju då tidigt och så många… ovanligt att det händer redan på gruppdejten. Svårt att få till ju också, en puss på en dejt med fem andra… men så är det ju förstås lite extra spännande just därför. En hemlig kyss och det vet vi ju alla hur mycket kyss kan betyda. Den där första kyssen speciellt. Ja det är en bra kväll. Hett och pirrigt. Se det,” skriver hon.”

”Ovanligt mycket flört”

sin blogg förklarar hon att det under onsdagens avsnitt är dags för det allra första valet. Något som leder till en del känslor.

”Imorgon är det dags för bönderna att göra ett första val och bjuda ut till gruppdejt. Det blir spännande och känslosamt då alla vill vara kvar och fortsätta dejta. Micke har det tufft och det kommer inte bli lättare sen. Micke får dessutom några rejäla överraskningar på sin gruppdejt i form av både pussar och sensuella kommentarer,” skriver hon.

Det verkar helt enkelt som att dejtandet går vägen för årets bönder så här långt.

”Heta, härliga gruppdejter med ovanligt många kyssar och ovanligt mycket flört,” skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Vi önskar alla deltagare stort lycka till!

Exit mobile version