Heidi kritiserar TV4 – slår tillbaka efter bilderna med Peja i Bonde söker fru

Efter dramatiken på mjölkbonden Pejas gård.
Nu ger brevskrivaren Heidi sin syn på kärleksjakten i Bonde söker fru – och riktar kritik mot hur TV4 klippt programmet.
– Nej jag tycker inte att de har klippt så bra, säger hon till Expressen.

På onsdagen var det dags för ett nytt avsnitt av TV4:s kärlekssåpa ”Bonde söker fru” – och den här gången presenterades brevskrivarna bland annat för familj och vänner.

Hos mjölkbonden Per Eric ”Peja” Nilsson har det slagit gnistor flera gånger i jakten på kärleken. När mer än halva säsongen nu sänts i TV4 återstår tre brevskrivare på gården och i onsdagens avsnitt fick tv-tittarna se hur Peja presenterade kvinnorna för familjen.

– Mina barn står väldigt nära mig. Jag känner att när jag pratar med dem om viktiga saker, så känner jag att de inte dömer någon, de förbjuder inte men kan ge lite goda råd om vad de tycker, säger Peja i programmet.

LÄS MER: Därför kysser Peja alla i Bonde söker fru

Peja bjöd in familjen till gården. Foto: TV4

Det har varit riktigt starka känslor på Pejas gård under säsongen, med såväl svartsjuka som stark passion och dramatik. I programmet är tre brevskrivare kvar hos Peja: BenitaCamilla, och Heidi.

Heidis kritik mot TV4

Nu ger Heidi sin syn på hur TV4 har klippt ihop årets säsong av ”Bonde söker fru”. Hon riktar nu kritik mot hur produktionen klippt ihop programmet – och bilden av henne som visas upp för svenska folket.

– Nej jag tycker inte att de har klippt så bra. När man säger starka ord och visar känslor, så framhäver de ju det. Jag sa mycket annat också som inte kommit med, säger Heidi till Expressen.

Foto: TV4

Hon berättar vidare att hon försökte att ignorera alla kameror som omger deltagarna i ”Bonde söker fru” – för att i stället helt fokusera på Peja.

– Det är därför jag är ganska frispråkig. Jag tänker inte alls på att det här är någonting som ska komma i tv eller så, utan jag bara pratade, säger hon.

Heidis ånger efter Bonde söker fru

Foto: TV4

Heidi berättar att hon tagit bort sina sociala medier, efter att ha läst många negativa kommentarer om henne. Hon förklarar för Expressen att hon inte ångrar sin medverkan – men att hon ångrar att hon visade upp sin svartsjuka i tv.

– Jag skulle ha dolt den. Sen ångrar jag att jag inte lade mer energi på att bli kompis med de andra kvinnorna. Jag kanske kunde ha försökt lite mer och vara lite mer kompis med dem, men i stället höll jag mig lite mer för mig själv. Det kanske var dumt.

”Bonde söker fru” sänds på onsdagar klockan 20.00 i TV4.

Vad tycker du om årets säsong av ”Bonde söker fru”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!