Bonde-Susannas och Hannes stora nyhet – om familjelyckan: ”Där inne i kroppen ligger en…”

Tittarfavoriterna från ”Bonde söker fru” går i väntans tider.
Nu avslöjar ”Showbonden” Susanna Karlsson och maken Hannes Haraldsson en stor nyhet!

Hon går i väntans tider. TV4-profilen Susanna Karlsson blev känd för svenska folket genom sin medverkan i ”Bonde söker fru” år 2018. Där mötte hon kärleken Hannes Haraldsson och tittarna fick följa med på deras underbara kärleksresa.

Foto: TV4

Paret har sedan dess varit öppna med sin längtan efter att skaffa barn, och även berättat om kampen för att nå det stora målet.

I februari berättade paret den underbara nyheten att Susanna är gravid!

Sedan dess har Susanna och Hannes så klart förberett sig. Nu berättar Susanna varför de valt att ta reda på om de ska få en pojke eller en flicka i förväg.

– Jag vill bara förtydliga, det här med att ta reda på bebisens kön är så klart individuellt, om man vill ta reda på det eller inte. Jag och Hannes var väldigt eniga från början varför, det har inget att göra med att vi vill måla ett barnrum blått eller rosa, nej. Det har bara med att göra att få en starkare koppling till barnet som växer i magen, säger hon i Youtube-serien ”Gravid vecka för vecka”.

Susanna berättar sedan också hur resan varit och hur länge de kämpat för att bli gravida. Längtan har varit stor och därför är också förväntningarna detsamma. På Instagram berättar hon nu själv att de tagit reda på barnets kön.

– Där inne i kroppen ligger en pojke och tumlar runt, skriver Susanna ”Showbonden” Karlsson på Instagram.

I ett nytt avsnitt av Youtube-serien ”Gravid vecka för vecka” berättar hon mer.

– Jag hoppas bara att det blir varmt snart så man kan ta på sig alla sommar-gravidklänningar som jag har köpt, säger hon och skrattar.

Här kan man se hela avsnittet:

Stort lycka till! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar du också via vår Facebook-sida för att önska dem all lycka.