”Bondeparet”-Caroline bryter tystnaden – efter Joacims chockerande tilltag: ”Slutar aldrig förvånas”

Renoveringsglädjen hos ”Bonde söker fru”-profilerna Caroline Kejbert och Joacim Rickling fortsätter.

Nu har Joacim Rickling tagit sig an ett projekt som fick flickvännen att fullkomligt tappa hakan.

Caroline Kejbert, 29, blev ett par med kärleken och bonden Joacim Rickling, 28, när hon sökte till ”Bonde söker fru”. Det var två år sedan de uttryckte sin kärlek till varandra första gången och i januari i år blev de föräldrar åt dottern Wilda.

Renovering på Tuna gård

De lever lycka i alla sina dagar på Joacim Ricklings släktgård i Örsundsbro i Enköping.

I det nya programmet ”Bondeparet” har vi fått följa det här vackra paret när de fixar på ”Tuna Gård” där det gula stora huset pryder gården. De har bland annat planterat fruktträd och byggt en mindre altan i form av ett lusthus med fönster – en byggnad som till och med följare tappar hakan över.

”Så underbart vackert?”, skriver en person i kommentarsfältet.

Caroline tappar hakan

Men nu har Joacim Rickling tagit sig an en renovering som fick flickvännen Caroline Kejbert att fullkomligt tappa hakan och uttrycka sin stolthet på bloggen.

”Alltså jag är ju SÅ stolt över Joacim som har slitit och byggt vår altanen under sommaren – helt själv! Jag slutar aldrig förvånas över vad han tar sig för alltså”, skriver hon i ett blogginlägg.

En altan i fiskbensmönster

Han gjorde även en lite annorlunda finess med placeringen av träplankorna och skapade ett mönster som Caroline Kejbert verkar älska.

”Vi har länge planerat att bygga altan och då vill Jocke givetvis göra ”något udda” så han bestämde sig för att bygga en i fiskbensparkettmönster. Jag tycker att det blev så fint alltså!”, skriver Caroline på bloggen.

”Hinner använda den lite”

Och altanen blev klar i precis rätt tid när sommaren fortfarande håller i sig.

Så nu kan vi äntligen sitta på altanen och äta frukost! Åh att värmen tydligen ska vara på ingång passar ju perfekt, så vi hinner använda den lite innan värmen är helt över”, skriver Caroline Kejbert på bloggen.

Se klippet när de renoverar i ”Bondeparet”:

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/11964434″ autoplay=”no” aspect_ratio=”16:9″ /]

Men WOW vilken altan Joacim har gjort! Och det börjar verkligen ta sig på gården. Sprid gärna detta vidare för att önska det här fina bondeparet ett fortsatt lycka till med familjelivet på ”Tuna gård”!

Video: De mest sedda TV-programmen