Bondeparet har förlovat sig – han höll sitt löfte och blandade in Christer Sjögren i det hela

Efter gnistorna i TV4:s program ”Bonde söker fru” har nu kärleksduon Hannes Haraldsson, 28, och bonden Susanna Karlsson, 28, förlovat sig, enligt Aftonbladet.

Men det blev inte som vilken förlovning som helst då den folkkäre Christer Sjögren blev inblandad mitt i allt. Och Hannes Haraldsson höll sitt löfte.

Det var under programmet ”Bonde söker fru” i TV4 som Hannes Haraldsson skickade in ett brev för att få träffa bonden Susanna Karlsson. Susanna själv gick in med låga förväntningar i programmet om att hon kanske inte skulle hitta rätt.

Hittade sin kärlek i Hannes Haraldsson

Men hon hittade sin Hannes och de planerade i slutet av programmet att de skulle förlova sig. Sedan oktober förra året lever de tillsammans på gården utanför Valdemarsvik.

Lovorden från Hannes var att han skulle fria på Koskälla, en festival som Susanna ordnat i kohagen på gården. Det löftet höll Hannes Haraldsson som även blandade in Christer Sjögren i det hela.

Han friade på scenen

Han uppträdde med låten ”Kan man älska nån på avstånd” av Christer Sjögrens Vikingarna. Frierier kan väl bara sluta bra när man blandar in Christer Sjögren?

Jodå. Det fångade Susanna Karlsson.

– Han gick upp på scenen och sjöng sången till mig. Han hade det kämpigt, han var väldigt nervös, men till slut så sa han orden “Vill du gifta dig med mig”, säger Susanna Karlsson till Aftonbladet.

Susanna Karlsson vrålade: ”Ja”

På frågan om det fanns ett självklart svar, svarade Susanna:

– Ja, jag skrek “Ja” på den.

Bröllopet planerar de att ha nästa sommar.

Förutom förlovningen har bondeparet just nu en teaterföreställning som heter ”Bondesagan” som de är aktuella i. Pjäsen skildrar resan från ögonblicket när de träffades fram till där de är i dag. Det är en kärleksfull och gripande berättelse som de visar upp i sitt gemensamma intresse av sång och teater.

View this post on Instagram

Ett ENORMT TACK!?? . . TACK TILL Clara som projektled och gjorde allt det där jobbet som man inte tänker på, men som gör ALLT för en föreställning! Dessutom gjorde hon ett fantastiskt jobb att kompa oss på piano och var ett fantastiskt stöd för oss. TACK TILL Marcus som stod för allt det tekniska med föreställningen, allt från klippning, inspelning, ljud, ljus, dekor och dessutom regi! Äntligen gick drömmen som endast tekniker under föreställning i uppfyllelse! Utan Marcus och Claras @waowproduction hade Bondesagan aldrig blivit av. ETT STORT TACK TILL min Hannes, det hade självklart varit väldigt problematiskt för mig att göra den här föreställningen på egen hand. Hade jag trott för ett år sedan att jag skulle stå på scenen med min slutvalda brevskrivare ?? NEJ, det hade jag inte ens vågat drömma om! Så tack Hannes, för att du skev brev till mig. Tack, för att du sen flyttade in hos mig, och för att du framför allt gick med på att åter igen låta mig välja dig (fast nu var du lite säkrare på vad jag skulle säga)?.♥️ . . TACK alla som ville dela Bondesagan med oss! Och jag säger som mamma (som förövrigt bakade dom oförskämt goda kakorna, TACK?), ”det bästa av allt är ju att sagan är sann” ♥️

A post shared by Susanna Karlsson (@showbonden) on

Vilket vackert sätt att fria på! Sprid gärna detta vidare för att skicka dina lyckönskningar till det fina bondeparet.