Foto: TV4

Bonde söker fru-Carolas kärleksliv efter programmet

Spoilervarning! I texten nedan avslöjas innehåll ur fjärde avsnittet av höstens ”Bonde söker fru”.

Carola Westerlund dejtade bonden Göran Lindström i ”Bonde söker fru”.
Nu berättar den färgstarka brevskrivaren om kärlekslivet efter inspelningarna – och ger ett nytt besked om dejtinglivet.
– Jag är jättelycklig, säger hon till Nöjeslivet.

”Bonde söker fru” är inne på sin 19:e säsong i TV4, och den här gången får tittarna möta fem kärlekstörstande bönder.

Årets deltagare är mjölkbonden Isak, 30 år, från Öland, Göran, 69, westernryttare, från Nykvarn, mjölkbonden Anders, 34, från Näsviken och Alma, 24, mjölkbonde från Mellerud. Sen kommer även köttbonden Kristian, 29, från Vittinge kliva in i programmet vid ett senare tillfälle.

Hos westernryttaren Göran Lindström har flera brevskrivare utmärkt sig. En av många färgstarka kvinnor som träffar Bonde-Göran i programmet är Carola Westerlund. Hon har utmärkt sig genom sin spralliga humor och sina många, ofta färgglada hattar.

I onsdagens avsnitt är det dags för Göran att göra sina val – och bestämma sig för vilka av kvinnorna han vill fortsätta dejta. Förmodligen till många tittares förvåning hamnar Carola utanför valet. Göran väljer att gå vidare med andra damer, trots att han och Carola haft flera fina stunder tillsammans i programmet.

Carolas kärleksliv efter ”Bonde söker fru”

I dag har Carola gått vidare med sitt liv och har en dejt inplanerad med en gammal förälskelse från tonåren. Han är, precis som Carola, artist – och har skickat en kärlekslåt till henne.

– Vi var förälskade i varandra utan att våga säga något, vi var för blyga då. Och nu nästan 40 år senare ska vi gå på dejt, säger Carola till Nöjeslivet.

Dessutom har hon fått många meddelanden från andra som har visat sitt intresse efter programmet. Hon förklarar att det nu är tvärtom från hur det var i programmet, där tio stycken var ute efter samma man. Nu är det i stället Carola som får bestämma vem hon träffar och inte.

– Nu har jag fått så många dejtförfrågningar så nu är det tvärtom. Jag har fått så mycket gulliga meddelanden med frågor om vi ska ta en kaffe och fått ännu en komponerad låt, och har dessutom fått så mycket kärlek från vänner och de andra brevskrivarna. Så jag är jättelycklig, säger hon.

Carola tillägger att hon har programmet att tacka för mycket.

– Tack vare ”Bonde Söker Fru” vågade jag dejta och nu är hjärtat öppet för kärlek. Äntligen!, säger hon och menar att det även har hjälpt henne att våga mer i andra aspekter av livet:

– Plus att jag uppfyller flera av mina tidigare hemliga drömmar på andra plan också nu. Livet är för kort för att inte våga

Vi önskar dig stort lycka till och allt gott, Carola! Tack för att du bjudit på dig själv i höstens ”Bonde söker fru”!

LÄS MER:

 

Läs mer om...