Bröderna Norén tar ton till sommarklassikern – men titta nu när kören tar i och får huden att knottra sig

Bröderna Norén

Under finalen av det omåttligt populära succéprogrammet ”Bröderna Norén” bjöds tittarna på en oförglömlig musikalisk uppvisning.

Viktor och Gustaf Norén är bröderna bakom tv-programmet ”Bröderna Noréns underbara resa”. Programmet har hyllats sedan premiären för den fantastiska musiken och de natursköna vyerna som visas.

LÄS MER: Bröderna Norén tokhyllas av tittarna – varma orden efter TV4-premiären: ”Vilka förebilder”

Under programmets gång har bröderna åkt genom Sverige för att möta olika människor och skapa nya spännande musikaliska möten.

Båda bröderna har en gedigen bakgrund inom musiken och har båda tidigare varit aktiva i olika band – däribland Mando Diao och Sugarplum Fairy. På senare tid har de dock gjort musik tillsammans.

Avslutade på topp

Under måndagen ägde säsongavslutningen rum och det bjöds på en fantastisk final. Från hela Sverige hade de personer som deltagit i programmet samlats för ett sista möte i musiken.

– Jag och Gustaf är så tacksamma för alla dessa musikaliska mötena. Vi har också märkt vilken kraft musiken har när det kommer till möten mellan människor, hur nära man kommer varandra, säger Viktor Norén till alla i publiken.

Säsongsavslutningen ägde rum i en lada som var fylld med ansikten som man känner igen från hela säsongen. På plats fanns också en skolklass med elever, och det var mot dem som uppmärksamheten riktades.

– De här är de verkliga blommorna. Det är dem som nu, efter ett läsår, slår ut, säger Gustaf Norén.

Sjöng klassiska visan

Därefter tar allesammans ton och sjunger en nykomponerad version av den klassiska sommarpsalmen ”Den blomstertid nu kommer”.

Atmosfären i ladan är verkligen magisk när alla tar i från tårna och sjunger den vackra sången. Gammal som ung deltar och det är verkligen ett fint musikaliskt möte över generationerna.

Här kan du se klippet från avslutningen.

Vad tyckte du om säsongsavslutningen av Bröderna Norén? Berätta gärna om dina tankar i en kommentar på Facebook!

Exit mobile version