Bröderna Norén tokhyllas av tittarna – varma orden efter TV4-premiären: ”Vilka förebilder”

Foto: TV4

Hyllningarna strömmar in – efter nya musiksatsningen.
Bröderna Gustaf och Viktor Noréns underbara resa har redan efter premiären blivit en tittarfavorit.
– Jag började utforska den här idén redan för 2 år sedan och är så otroligt glad att äntligen få dela den, skriver Viktor Norén.

Lill-Babs: En urkraft utan dess like. Men tidigt i livet kantades tillvaron av tuffa beslut, självmordstankar och svåra motgångar. Vem var Barbro som person, vad hände när hon som 16-åring blev gravid, och hur såg livet ut för stjärnan sista tiden i livet?  Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan:

Bröderna Gustaf och Viktor Norén har genom åren gjort sig kända som popstjärnor i band som Mando Diao respektive Sugarplum Fairy.

År 2019 inledde bröderna sitt första gemensamma samarbete, och två år senare gjorde duon stor succé när de medverkade i ”Så mycket bättre”.

Nu är de tillbaka igen i tv-rampljuset – med en helt egen programserie.

Artikeln fortsätter under videoklippet.

På måndagskvällen hade ”Bröderna Noréns underbara resa” premiär i TV4 – ett musikäventyr där Gustaf och Viktor åker ut på resa genom Sverige.

– Vi ska göra en ny skiva, fast på ett helt nytt sätt. Och vi har faktiskt bett svenska folket om hjälp, säger Viktor Norén i programmet.

LÄS MER: Nya bilden på Lasse Berghagen väcker känslor – detaljen i bilden med Markoolio överraskar: ”Första gången man…”

Bröderna Noréns underbara resa i TV4

Inför satsningen har bröderna efterlyst människor som vill vara med och skapa musik tillsammans med dem. Sedan har de gett sig ut med bilen på vägarna och träffat okända musikaliska talanger runtom i landet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Bröderna Viktor och Gustaf Norén. Foto: Linus Hallsenius/TV4

– Vi kommer bila runt i landet, göra en musikalisk roadtrip och träffa alla dessa otroliga människor, säger Viktor Norén.

Resan går till tolv städer från norr till söder, och enligt TV4 kommer bröderna ”dammsuga” landet i jakt på spännande personer.

I första programmet blev resultatet låten ”Sjung min blomma” med systrarna Fröstad som man kan höra här:

Artikeln fortsätter under videoklippet.

Efter att programmet sänts på måndagen hyllas nu Norén-bröderna stort av tittarna.

LÄS MER: Bröderna Norén tar ton till nya visan – då dyker två systrar upp och ger oss gåshud när de börjar kula

Nu hyllas Gustaf och Viktor stort av tittarna

Hundratals av Nöjeslivets läsare har lämnat sina synpunkter efteråt via vår Facebook-sida, där kärleken till programmet nu strömmar in.

– Helt underbart program och så sköna låtar. Den låten som dom spelade in med kuling var ju jättebra, skriver en läsare i en kommentar på Nöjeslivets Facebook-sida.

– Verkligen ett trevligt musikprogram, skriver en annan tittare.

Flera läsare lyfter också fram att de uppskattar hur mycket programmet lyfter fram natursköna vyer.

– Tack för ett fantastiskt program ni är helt underbara o vilken natur så vackert, skriver en läsare.

– Otroligt naturbegåvade bröder som bjuder på sig själv med enastående musik och allt runt omkring….Tusen tack!! Väntar med spänning till nästa vecka, skriver en annan läsare.

– Vilka förebilder, jag är så imponerad av dessa underbara killar! skriver ytterligare en nöjd läsare.

LÄS MER: Brittiska kungahusets tydliga markering mot kungen och Victoria – mitt under Charles kröning

Viktor Norén om idén bakom programmet

Instagram berättar Viktor Norén mer om arbetet med serien bakom kulisserna:

– Jag började utforska den här idén redan för 2 år sedan och är så otroligt glad att äntligen få dela den. Men framförallt stolt över alla dessa människor vi träffat. Och stolt över mig och Gustaf att vi vågade, helt planlöst, kasta oss ut. Vi visste ingenting. Litade bara på magkänslan och hoppet att musiken väntade där ute, skriver Viktor Norén i sitt Instagram-inlägg och fortsätter:

– Och att all möda skulle vara värd det när vi väl kom fram. Jag hoppas ni fortsätter följa denna resa för det finns så mycket att visa.

Programmet ”Bröderna Noréns underbara resa” sänds på måndagar klockan 21 våren 2023 i TV4.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar!

Exit mobile version