Camilla Henemark går in i Farmen – tillsammans med ett gäng kändisar i VIP-version

Sedan årets start har vi fått följa de från början 18 deltagarna på gården i tv-programmet Farmen. Säsongen har varit dramatisk och fylld med intriger utöver det vanliga, men snart är showen över.

Men de som känner att de kommer att sakna Farmen kommer inte att behöva sörja länge. Redan den 19 mars är serien tillbaka, och den blir inte lågmäld den här gången heller. Bland deltagarna finns bland annat Samir Badran, Camilla Henemark och Glenn Hysén.

Att sköta en gård tillsammans människor man inte känner samtidigt som man ska tävla för att hålla sig kvar är som upplagt för intriger. Kanske är det därför som de dramatiska scenerna avlöst varandra under årets omgång av Farmen. För att ingen ska behöva vänta för länge på en ny säsong har TV4 valt att satsa på ”Farmen VIP”, som har premiär den 19 mars.

Sjöberg, Ryding och flera

Och det är inga små namn TV4 lyckats värva. Vad sägs om popdrottningen Camilla Henemark, artisten Samir Badran, fotbollsprofilen Glenn Hysén,  höjdhopparen Patrik Sjöberg, och skönhetsdrottningen Yvonne Ryding? Alla har de gemensamt att de är deltagare av ”Farmen VIP”, spännande? Ja det vill jag tro.

Foto: TV4

Det här kan ju inte bli annat är spännande, jag kommer att sitta bänkad. Dela gärna om du också ser fram emot Farmen VIP.