Caroline Kejbert bryter tystnaden – om namnet på bebisen med ”snygg-bonden” Joacim

Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert väntar tillökning i familjen.

Nu avslöjar Caroline hur tankarna går med namnvalet till bebisen.

– Jag och Joacim har lite olika, säger hon i ett videoklipp på Instagram.

Det var 2017 som ”snygg-bonden” Joacim Rickling och brevskrivaren Caroline Kejbert fann varandra i TV4-programmet ”Bonde söker fru”.

Paret blev mycket populära hos tv-publiken och fick efteråt också det egna programmet ”Bondeparet”.

Där fick tittarna följa med på deras resa, bland annat med renovering av Joacims gård. Så småningom skrevs också ett nytt kapitel i kärlekssagan, när dottern Wilda kom till världen 2019.

Bondeparet väntar tillökning

Sedan dess har paret flera gånger uttryckt sin önskan om ytterligare tillökning i familjen, och ett lillasyskon till Wilda.

Därför kom det som ett riktigt glädjebesked när paret i mitten av juli lät avslöja att de väntar sitt andra gemensamma barn.

”Det är några av er som ifrågasätter Carros mage… & nu kan vi inte längre dölja det. Vår lilla familj Rickling-Kejbert växer och tre blir fyra vid årsskiftet!”, skrev Joacim Rickling då på Instagram.

”Har några favoritnamn”

Nu delar bondeparet också med sig av fler tankar kring den stora bebislyckan. I en frågestund på Instagram berättar Caroline Kejbert att de redan vet kön på bebisen, men att det är något som de inte vill dela med sig av än.

Där svarar hon också på frågor kring vilket namn bebisen kommer att få, något som även Hänt har skrivit om.

Och en sak som är säker, är att bondeparet inte är helt överens om namnvalet än så länge.

– Jag har några favoritnamn, men jag och Joacim har lite olika. Mina favoritnamn om det blir en kille är Truls och Ludvig och om det blir en tjej Belle och Hedda, säger Caroline Kejbert i ett videoklipp på Instagram.

Så härligt med tillökning i familjen. Vi önskar er all lycka Caroline och Joacim! Dela gärna vidare för att skicka dina lyckönskningar.