Därför ändrade sig Peja egentligen – vändningen i Bonde söker fru: ”Dold överenskommelse”

Foto: TV4

Från nobben till kärlekschock.
Här är spelet bakom kulisserna på Pär Eric ”Peja” Nilssons gård i ”Bonde söker fru” – efter den dramatiska vändningen.
– Det var ett beslut som jag hade gått och tänkt på i några dagar, säger Peja till Expressen.

I onsdagens ”Bonde söker fru” kom först chockbeskedet – Pär Eric ”Peja” Nilsson valde först att säga nej tack till båda sina kvarvarande brevskrivare. Inför slutvalet, där bönderna skulle fråga den person som de fortsatt ville träffa, förklarade Peja för sina båda kvarvarande kvinnor på gården att han inte ville fortsätta träffa någon av dem.

Men sedan kom en vändning som säkerligen chockade en och annan tittare.

Foto: TV4

– Precis när jag hade gjort det kändes det väl rätt. Men sen började jag fundera lite och när Benita gav sig iväg kändes det nog som vi inte riktigt hade pratat ut ordentligt om hur vi kände. Jag kände nog att jag kanske inte riktigt var klar, och skulle vilja prata med henne om det, säger Peja i programmet.

Vändningen i Bonde söker fru – efter nobben

Därför valde Peja att återuppta kontakten med Benita. I programmet får man se hur bonden åker upp till Stockholm för att därifrån ringa upp henne. Han förklarar att han gärna vill träffa henne igen, och får ett positivt svar.

Foto: TV4

När de senare i programmet diskuterar en eventuell framtid tillsammans, verkar båda inställda på ett liv på landet.

– Sen är det ju så att jag får nog flytta i framtiden, säger Benita i programmet innan Peja svarar att det nog blir svårt att få med sig två traktorer upp till Stockholm.

Foto: TV4

– Visst finns där ett pirr för Benita, och även en fortsatt nyfikenhet. Som det ser ut nu passar jag och Benita väldigt bra ihop, och jag tror vi kommer hitta rätt, absolut.

Peja om spelet bakom kulisserna

Efteråt förklarar Peja att beslutet om att återuppta kontakten med brevskrivaren inte kom som en blixt från klar himmel.

– Det var ett beslut som jag hade gått och tänkt på i några dagar, säger ”Peja” till Expressen.

Anledningen till att han till slut valde att åter kontakta Benita stavas kärlekschock.

– Vi hade nog en lite dold överenskommelse att det nog var ingen jag riktigt fastnade för. Men slutdejten med Benita blev ju mer romantisk och den överrumplade oss nog litegrann. Så vi kände nog båda att vi ville känna av om det kunde växa fram någonting, säger han.

Foto: TV4

Finalen av ”Bonde söker fru” sänds kommande onsdag 22 december klockan 20.00 i TV4.

Vad tycker du om årets säsong? Skriv gärna en kommentar!

Exit mobile version