Därför får tittarna inte nog av Magnus och Agnes – tokhyllas nu av folket: ”Man bara älskar…”

Magnus Uggla och Agnes Uggla

Foto: SVT

På torsdagskvällen sändes det fjärde avsnittet av ”Jag och min far” där vi får följa far och dotter – Magnus och Agnes Uggla på deras gemensamma resor.

Nu har tittarna tyckt till om gårdagens avsnitt.

I SVT:s program ”Jag och min far” får vi hänga med när Magnus Uggla och dottern Agnes upplever världen tillsammans.

Insikterna är många när Magnus och Agnes är ute på sina äventyr runt om i världen och tillsammans har de en så fin relation.

Varje avsnitt har ett särskilt tema som på ett eller annat sätt handlar om livet och existensiella frågor.

I tidigare avsnitt har vi fått följa med dem till bland annat USA, Indien, Japan och Öland. Tillsammans har de grävt djupare i frågor som handlar om religion, familj och utvandring.

I det fjärde avsnittet utforskade Magnus och Agnes åldrandet, inte minst med tanke på att Magnus snart fyller 70 år. Resan gick bland annat mot Oxford och Okinawa där de försökte ta reda på hemligheterna bakom ett långt liv.

Och det var som vanligt ett väldigt fint program som de bjöd på, om du frågar mig. Far och dotter Ugglas relation är så fin och genuin. Och de bjuder på en hel del skratt och roliga insikter under sina resor.

Foto: SVT

Tittarnas åsikter om programmet

Nöjeslivet har frågat tittarna på Facebook om vad de tyckte om gårdagens avsnitt av ”Jag och min far” – och reaktionerna är många och positiva.

Tycker att programmet var både intressant samt trevligt som alltid. Mycket intressant tema ikväll om livet och åldrandet. Man bara älskar dom, Agnes och Magnus. Vilken fin relation dom har med varandra. Ett toppenprogram!”, skriver en person.

Underbart program bästa jag sett på länge många skratt och så härliga naturligt enkla personer båda två”, tycker en annan.

Jättebra program. Dom är så naturliga. Och vi får se många intressanta platser”, skriver en tredje.

Stort tack för ett toppenprogram Magnus och Agnes! Ser fram emot nästa vecka!

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!

Exit mobile version