Därför försvinner Karl Fredriks nyårsspecial – TV4:s svar efter beskedet

Förra året firade Karl Fredrik Gustafsson nyår med TV4-tittarna.
Men i år blir det inget blomstrande firande från Österlen i tv.
– Dessvärre fanns inte tiden att spela in något nyårsprogram, skriver Karl Fredrik till Nöjeslivet.

Han har blivit TV4:s stora blomsterkung. Karl Fredrik Gustafssons programserie ”Karl Fredrik på Österlen” har blivit en riktig favorit om våren hos många tittare.

Inför nyårsfirandet 2020 valde tv-kanalen dessutom att göra en specialsatsning – med ett eget nyårsprogram. Firandet ”Karl Fredriks nyår” sändes i TV4 på årets näst sista dag då.

Karl Fredrik och sambon Petter i ”Karl Fredriks nyår” 2020. Foto: TV4

– Jag och många med mig älskar blommor och jag tror att det är viktigare än någonsin att omge sig med vackra saker det här nyåret. En liten nyårsbukett och något gott att dricka och äta tycker jag att man ska försöka unna sig och det hoppas jag kunna inspirera till, sade Karl Fredrik då.

I fjol fick tittarna bland annat ta del av Karl Fredriks utsökta nyårsdukning:

Dessutom fick vi se hur det gick till när Karl Fredrik tipsade om en nyårshyacint:

Karl Fredrik nobbas på nyår

Men nu står det klart att tv-tittarna får klara sig utan Karl Fredrik på Österlen under nyårsfirandet 2021. Det blir nämligen ingen nyårsspecial från blomsterkungens gård i rutan i år.

– Nej tyvärr blir det ingen nyårsspecial i år. Tyvärr fanns det inte plats i tablån för ett nyårsprogram i år”, skriver TV4:s presstjänst till Nöjeslivet.

Hemlig tv-inspelning i vägen för Karl Fredrik

Karl Fredrik Gustafsson misströstar dock inte.

– Gällande nyårsprogrammet i år så har vi haft så fullt upp med ordinarie TV-inspelningar och en lite ”hemlig” tv-inspelning under hösten så i år fanns dessvärre inte tiden att spela in något nyårsprogram, förra årets program finns på TV4 Play, skriver Karl Fredrik i ett meddelande till Nöjeslivet.

Ett sprakande firande på Österlen i TV4 2020. I år återkommer inte ”Karl Fredriks nyår” i rutan. Foto: TV4

Karl Fredrik på Österlen tillbaka våren 2022

I vår återkommer dessutom Karl Fredrik och sambon Petter Kjellén med en ny säsong av ”Karl Fredrik på Österlen” under 2022.

– Vårt ordinarie program är färdiginspelat, åtta avsnitt till våren! skriver Karl Fredrik.

På TV4 är man förväntansfulla inför den nya säsongen.

– Vi är så glada över att få bjuda våra tittare på ännu en grön skön och blomstrande säsong av Karl Fredrik på Österlen. Intresset för trädgård, grönska och blommor bara ökar, därför är vi stolta över att få göra ännu en säsong av Karl Fredrik på Österlen, som kommer glädja våra tittare nästa år, sade Caroline Norrby exekutive producent på TV4, då.

Foto: TV4

Nu önskar vi Karl Fredrik ett riktigt Gott nytt år! Skriv gärna en kommentar!

Exit mobile version