Därför försvinner Malou von Sivers från tv-rutan – TV4:s nya besked om programledarens framtid

Foto: TV4

Malou von Sivers försvinner från tv-rutan – för en stund.

Nu kan Nöjeslivet berätta om TV4:s framtidsplan för programmet ”Malou efter tio”.

Hon är en av TV4:s mest erfarna programledare – och fanns med redan från starten av den då nya tv-kanalen i början på 90-talet.

I dag leder Malou von Sivers bland annat det egna pratprogrammet ”Malou efter tio” som varje vardag tar vid där ”Nyhetsmorgon” slutar. På torsdagen var det dags för den så kallade ”Perspektivpanelen” där bland andra folkkära skådespelaren Marie Göranzon ingår.

Men nu står det alltså klart att programmet försvinner för ett tag.

Malou efter tio tar säsongsuppehåll – då kommer programmet tillbaka

”Malou efter tio” har säsongsfinal på fredag 11 december. I torsdagens avsnitt avslöjade den rutinerade programledaren vad tittarna kan vänta sig av den sista sändningen i år.

Det väntas högaktuella gäster till studion – från ”Så mycket bättre”-stjärnor till julvärden och konstnären Lars Lerin.

– Vi har finalsändning och då ska ni få träffa Tommy Körberg och Silvana Imam. Hon ska sjunga ”Stad i ljus”, det får ni inte missa, han ska prata. Också familjen Lerin kommer hit, allihopa, och läser sagor, säger Malou von Sivers.

Samtidigt finns det en fråga som många trogna ”Malou efter tio”-tittare går och grunnar på – nämligen framtiden för programmet. TV4:s förmiddagsprogram försvinner från och med nästa vecka, och nu kan Nöjeslivet berätta när det får comeback i rutan.

Foto: TV4

Det blir ett uppehåll för programledaren Malou von Sivers och den övriga tv-produktionen – som dock återkommer under 2021.

– Malou efter tio är tillbaka i rutan med nya intressanta samtal den 8 februari, säger Mia-Li Hallengren, pressansvarig på TV4, till Nöjeslivet.

Brukar du titta på ”Malou efter tio”? Kommer du att sakna programmet under uppehållet? Nu önskar vi Malou von Sivers och kompani en fin jul! Skriv gärna en kommentar och dela vidare!

Exit mobile version