Foto: TV4

Därför heter Farmen-profilen Prins i förnamn egentligen – bryter tystnaden om hemligheten

Prins Wendel har blivit en stor profil i årets ”Farmen”.
Nu avslöjar butiksägaren sanningen bakom sitt ovanliga förnamn.
– Tidigare hette jag Lars, säger han till Hänt.

TV4:s programserie ”Farmen” är tillbaka med en ny säsong. Dokusåpan där deltagarna lever som bönder för över hundra år sedan på en gård har blivit en långkörare i kanalen och många tittare gillar att tycka till om programmet.

Anna Brolin, 41, är programledare för såväl ”Efter fem” som ”Farmen”.

– Känns väldigt kul att vara tillbaka med en ny säsong av Farmen, framförallt då den utkommer under ett jubileumsår som i år. Vi har en spännande blandning av deltagare i årets upplaga som bjuder på härliga intriger, dramatik och en massa skratt, sade Anna Brolin inför årets säsong.

Prins Wendels ärliga ord om namnbytet

Där tv-tittarna har fått lära känna flera nya karaktärer på gården. En av dessa är butiksägaren Prins Wendel. Han har blivit en riktig profil i årets upplaga av ”Farmen”.

Foto: TV4

LÄS MER: Anna Brolins hemlighet i Farmen avslöjad – programledarens egna ord

Samtidigt har många tv-tittare också reagerat på hans minst sagt ovanliga namn. Nu berättar han sanningen bakom.

Prins Wendel avslöjar nu att det hela grundar sig i hans giftermål med kärleken Åsa för några år sedan.

– Tidigare hette jag Lars, men innan vigseln ansökte jag hos Skatteverket om att få heta Prins. Jag fick det hela godkänt och jag berättade ingenting för min fru, säger Prins Wendel till Hänt.

Foto: TV4

Farmen-profilen förklarar vidare att hans tanke var att hustrun skulle få reda på namnbytet vid altaret. Det skulle bli en ordentlig överraskning!

– Prästen visste om det, men tyvärr uppdagades detta när det kom hem en hindersprövning. Åsa öppnade kuvertet och tänkte: ”Vad är nu detta?” Våra barn visste däremot inte om det. Inte heller våra vänner. Väl i kyrkan frågade prästen: ”Tager du denne Prins Wendel?” Mycket lyckat. Nu heter jag Prins i förstanamn och Lars i andranamn.

Hur han kom på idén att byta förnamn just till Prins har ingen egentlig förklaring.

– Jag vet faktiskt inte. Det är lite sådan jag är, liksom. Det bara poppar upp grejer, jag vet inte var saker och ting kommer ifrån! Jag får mina mindre och bättre lyckade idéer. Så är min hjärna. En dag kanske jag får Nobelpriset för att jag kommit på hur man botar cancer. Det är rena infall, alltså, säger han till Hänt.

På torsdagskvällen sänds avsnitt 20 för säsongen och då väntar en helt ny utmaning för Farmen-deltagarna. Fladdermöss har nämligen påverkat deras nattsömn – samtidigt som storbonden har fullt upp med att få hela gänget i arbete. Dessutom väntas storbonden göra sitt val av förstekämpe.

Anna Brolin är programledare för Farmen. Foto: TV4

”Farmen” sänds söndag-torsdag 19.30 i TV4.

Vad tycker du om årets säsong? Skriv gärna en kommentar.