Därför lämnar Casper Janebrink landet – efter starka känslorna i ”Secret Song Sverige”

Efter stora överraskningen i TV4:s nya satsning ”Secret Song Sverige” – här lämnar Casper Janebrink landet.
Den folkkäre artisten har en ny utmaning på gång.
– Jag är så taggad, säger han.

På söndagen är det dags för premiär för TV4:s nya underhållningssatsning ”Secret Song”. Ett programkoncept där svenska kändisar blir hyllade och överraskade av sina nära och kära och av artister som de beundrar.

– Det känns jättekul att få leda Secret Song Sverige! Det är ett varmt, positivt och känslosamt program. Efter inspelningarna var det många medverkande som sa att det är just ett sådant program vi behöver nu efter en lång tid av mörker, säger programledaren Maria Forsblom.

I första avsnittet gästas programmet bland annat av tv-kocken Tareq Taylor, artisten Casper Janebrink och motorsportstjärnan Tina Thörner.

– Under åtta veckor kommer vi överösa några av våra mest folkkära artister, komiker och idrottare med kärlek och omtanke i form av en hemlig sång, säger programledaren Maria Forsblom i programmet.

Foto: TV4

Hon hyllar kändisarna som sätter sig i stolen för att bli överraskade.

– Jag tycker de är riktigt modiga, för de vågar sig hit utan att ha en aning om hur, varför eller vem som vill överraska dem. Men för er kan jag berätta att någon i deras närhet har listat ut vilken deras favoritsång är, och den kommer framföras av en artist de tycker om.

– Det kommer bli väldigt många överraskningar.

En av gästerna är artisten Casper Janebrink, som under hösten bland annat varit aktuell i ”Så mycket bättre”.

När han kliver in på studiogolvet ber Forsblom honom sätta sig i stolen – för att låta sig överraskas.

Foto: TV4

Detta är inte Casper Janebrinks enda medverkan i en tv-produktion denna vinter. Nyligen stod det nämligen klart att han kommer att lämna landet med Kanal 5-programmet ”Över Atlanten”.

På artistens Instagram kan tittarna redan nu se att han gett sig av med de andra kändisdeltagarna som ska segla över havet i den nya säsongen av realityprogrammet.

– Nu är vi på väg över Atlanten, skriver Janebrink på Instagram på torsdagen, alltså tre dygn före det att hans medverkan i ”Secret Song” kommer sändas på TV4.

Inför avresan berättade Janebrink om sin stora förväntan på seglingsäventyret som alltså också ska bli tv-program med förväntad sändningsstart på Discovery+ och Kanal 5 senare i år.

– Jag är så taggad på denna resa, jag har inte seglat längre än till Danmark förut och det har varit en dröm att få göra en längre segling. Jag har alltid älskat havet och lite seglarkunskaper har jag, fast det var längesedan jag fick praktisera det. Jag hoppas det blir en rolig, äventyrlig och fartfylld resa med många skratt och minnen för livet, säger Casper Janebrink.

Foto: Linus Bokhesius/Discovery

”Över Atlanten” nominerades förra året till tv-priset Kristallen och kommande säsongen blir den fjärde i ordningen. Förutom Janebrink ingår även, tv- och dansprofilen Ann Wilson, artisten Loreen Talhaoui, programledaren Erik Ekstrand, skådespelaren Linus Wahlgren och fotbollshjälten Kennet Andersson i Kanal 5:s seglingstrupp.

Men först får alltså tittarna se Casper Janebrink i ”Secret Song Sverige” på TV4, som sänds på söndagar klockan 21.00.

Vad tycker du om nya satsningen ”Secret Song”? Skriv gärna en kommentar!