Därför rasar tittarna efter ”En plats i solens” hyllning till döde Jonnie Irwin – nu ser fansen rött

”En plats i solen” hedrade Jonnie Irwins minne i senaste avsnittet.
Men efteråt har fansen uttryckt sin besvikelse över bilderna, skriver Mirror.

Han har spridit värme i rutan i över 18 år – och hjälpt massor av familjer att hitta hem.

Programledaren Jonnie Irwin berörde tv-tittare långt utanför Storbritanniens gränser med sina insatser i den drömska serien ”En plats i solen”. Som exempelvis här i Sverige, där det bland annat visats i TV4.

Alla tittare har de senaste åren kunnat följa Jonnies kamp mot cancern. Han och familjen berättade öppenhjärtigt i sociala medier och intervjuer om upp- och nedgångar.

Artikeln fortsätter under bilden.

Därför var sorgen bottenlös när budet om Irwins bortgång nådde världen tidigare denna månad.

Irwin, som led av lungcancer, blev 50 år.

Han hade i flera intervjuer tidigare berättat öppet om sin kamp mot cancern och hur han genomgått tuffa behandlingar. Nyligen gav läkarna honom endast ett par månader kvar. Men trots det var tv-stjärnan vid gott mod och vägrade ge upp.

– Om jag bara lyssnade på den prognos jag ständigt får skulle jag ligga hoprullad och gråta mig till döds, har han sagt i podcasten ”Conversations” med Jane McLelland enligt Daily Mirror.

Hyllningen från vännerna i ”En plats i solen”

Efter beskedet om Irwins bortgång togs beslut av Channel 4, som producerar ”En plats i solen”, att hans minne skulle hedras i kommande avsnitt.

Nu har programmet visats i Storbritannien, och där kunde tittarna se hur trebarnspappans minne hedrades. I början av programmet visades ett meddelande upp för tittarna – att avsnittet var dedikerat till Jonnies minne. Och i slutet, sedan eftertexterna ebbat ut, visades ett porträtt på Irwin och ett meddelande: ”till minne av Jonnie Irwin 1973-2024”, skriver Mirror.

Tittarnas kritik mot bilderna i tv

Efteråt har tittarna uttryckt sina känslor gentemot hyllningen via sociala medier.

– Kväver tårarna av att se Jonnie Irwin på hans sista program, och hyllningen på slutet! Vila i frid nu Jonnie, du utkämpade den hårda kampen, skriver en tittare, enligt Mirror, i sociala medier.

Samtidigt har många tittare också uttryckt sin stora besvikelse över hyllningen, enligt tidningen. De hade velat se mer.

– En besvikelse, skriver en tittare i sociala medier.

– Är glad att de tillägnade showen till Jonnie Irwin men ärligt talat så hade jag förväntat mig ett program baserat på honom, skriver en annan.

– Wow, de visade upp en bild på Jonnie i slutet i hela två sekunder. Det är som om de inte riktigt kunde bry sig ett skit. En skam, skriver en tredje.

– Håller helt med, såvida inte familjen har bett om att hans tidigare avsnitt inte ska visas om det är smärtsamt för dem att se, vem vet? Men allt är väldigt sorgligt oavsett, skriver en fjärde.

Vila i frid, Jonnie.

Vi glömmer dig aldrig.

Exit mobile version