Därför stoppas ”Farmen”-deltagaren – starka känslorna efter dramatiska beskedet i TV4
Programledare Anna Brolin i Farmen och Torpet 2022. Foto: TV4

Därför stoppas ”Farmen”-deltagaren – starka känslorna efter dramatiska beskedet i TV4

Farmen skakas av ett avhopp i tisdagens avsnitt.
Anledningen stavas hälsoskäl.

OBS! Spoilervarning: Nedan berättas om innehåll i Farmen-avsnittet som sänds på tisdagskvällen 19.30 i TV4. Programmet finns redan att se på TV4 Play.

Foto: TV4

TV4:s programserie ”Farmen” rullar vidare med en ny säsong. Realityserien som blivit en långkörare och där deltagarna lever som bönder på 1800-talet på en gård. Tittarfavoriten Anna Brolin, 41, som programleder såväl aktualitetsprogrammet ”Efter fem” som ”Farmen”, var förväntansfull inför premiärsändningen för några veckor sedan.

– Känns väldigt kul att vara tillbaka med en ny säsong av Farmen, framförallt då den utkommer under ett jubileumsår som i år. Vi har en spännande blandning av deltagare i årets upplaga som bjuder på härliga intriger, dramatik och en massa skratt, sade Anna Brolin.

På sistone har det dock uppstått drama på gården – eftersom Farmen har blivit en deltagare mindre.

LÄS MER: Anna Brolins hemlighet i Farmen avslöjad – programledarens egna ord

Tvingas lämna Farmen – efter smärtorna

TV4-programmet får nu klara sig utan Josefine Ahlin som tvingas lämna gården – vilket avslöjas i tisdagens avsnitt som finns ute på TV4 Play och sänds på kvällen i TV4.

Anledningen stavas hälsoskäl.

– Jag har ett ledsamt besked, det är problem med magen. Jag ska åka in till sjukhuset för att kolla hur det ser ut och om de hittar något. Det känns så tråkigt när man inte kan ge allt, säger Josefine Ahlin i TV4-programmet, enligt Hänt.

Hon berättar att smärtorna funnits där redan från första dagen då hon klev in i programmet.

Josefine Ahlin i Farmen och Torpet 2022. Foto: TV4
Foto: TV4

– Jag fick njursten för ungefär ett och ett halvår sedan, två gånger efter varandra. Det gjorde sjukt ont. Nu började jag få ont på Torpet och fick ligga ner nästan en hel dag.

Storbonden Niklas: ”Trodde inte att jag skulle känna så starkt”

Niklas Johansson i Farmen och Torpet 2022. Foto: TV4
Foto: TV4

Känslorna blir starka på gården efter det dramatiska beskedet – och efter att storbonden Niklas Johansson berättat nyheten för de andra deltagarna brister det för honom. Han och Josefine tävlade i Farmens syskonprogram Torpet och med tårar i ögonen förklarar Niklas att Josefine var hans favorit i Farmen.

– Det jag tycker om med Josefine är att hon hela tiden har varit så positiv. Det känns som att hon har varit en lillasyrra som man vill ta hand om. Hon förtjänar allt gott i världen. Jag trodde inte att jag skulle känna så starkt. Jag kan inte ens prata, säger han i programmet som finns på C More och TV4 Play.

Johansson själv stod i centrum när han i början av årets säsong fick uppsöka sjukhus. Första dagen på gården bestämde han sig för att hugga ved och då var olyckan framme.

LÄS MER: Farmen-Niklas vägran på sjukhuset efter olyckan i TV4

– Jag skulle testa att hugga lite ved. Sen tänkte jag väl inte riktigt på, eller glömde bort att jag högg ved, jag vet inte. Sen kände jag bara att den smackade rakt in i skelettet och det blev helt stumt. Jag har nog fan satt den i benet, sade han då i programmet.

Farmen sänds söndag-torsdag i TV4, TV4 Play och C More.

Programledare Anna Brolin i Farmen och Torpet 2022. Foto: TV4
Foto: TV4

Vad tycker du om årets ”Farmen”? Skriv gärna en kommentar!