Foto: TV4

Därför stoppas ”Tillsammans med Strömstedts” – TV4 svarar

”Tillsammans med Strömstedts” pausas i TV4.
Jenny och Niklas Strömstedt petas ur tablån denna veckan – nu kommer besked om när programmet är tillbaka.

Jenny Strömstedt, 48, leder sedan några år tillbaka egna programserien ”Tillsammans med Strömstedts” tillsammans med maken Niklas Strömstedt, 62.

Paret leder också egna programserien ”Tillsammans med Strömstedts” i TV4. Foto: TV4

I den populära intervjuserien som första gången hade premiär 2017 möter Jenny och Niklas andra intressanta par för samtal, med såväl skratt som allvar. I årets säsong har de bland annat hälsat på det nyblivna paret doktor Mikael Sandström, 62, känd från TV4:s ”Nyhetsmorgon”, och artisten Lotta Engberg, 58.

LÄS MER: Jenny Strömstedts starka reaktion efter Lotta Engbergs intima ord – vågade beslutet för doktor Mikael

Förra veckan sändes det känslosamma avsnittet med Christina Schollin, 83, och Hans Wahlgren, 83.

Foto: TV4

En nyhet för året var att den välkända psykologen och relationsexperten Anna Bennich tog över rollen som programmets parterapeut. Hon möter Jenny och Niklas i terapisoffan i programmet.

– Det känns jätteroligt att få hälsa Anna välkommen som programmets nya terapeut. Jag tror verkligen att tittarna kommer att uppskatta hennes lättfattliga och mänskliga sätt att prata om de små och stora frågorna som vi alla brottas med i våra relationer, säger Clara Tengbom, exekutiv producent.

Foto: TV4

Fotbollen petar Tillsammans med Strömstedts – då kommer programmet tillbaka

Programmet sänds på torsdagar i TV4 – men den här veckan utgår ”Tillsammans med Strömstedts”, vilket även sajten Hänt rapporterat om. Anledningen är att det krockar med svenska landslagets VM-kval-match i fotboll mot Georgien, som sänds i TV4 med start 20.00 på torsdagen.

LÄS MER: Niklas Strömstedt bryter tystnaden – insikten om Jenny efter mammans ord

– Tillsammans med Strömstedts tar ett uppehåll den här veckan på grund av fotbollen, men är tillbaka som vanligt nästa torsdag – då åker Jenny och Niklas hem till Christer Björkman och hans man Martin Kagemark. Det blir ett toppenavsnitt! säger Paulina Bånge som pressansvarig för programmet på TV4.

Jenny och Niklas Strömstedts program kommer alltså inte att visas i någon av TV4:s systerkanaler såsom exempelvis Sjuan under torsdagen, utan pausas i stället i en vecka.

Foto: TV4

Programmet med Björkman, 63, och Kagemark, 46, sänds 1 april, och efter det avsnittet återstår ytterligare två program innan säsongens slut. Då gästar Strömstedts skådespelarparet Julia Dufvenius, 45, och Christopher Wollter, 49 (8 april) respektive tv-profilen Bathina, 42, och Anders ”Aje” Philipsson, 78 (15 april).

Vad tycker du om detta, kommer du sakna Strömstedts i rutan denna veckan? Ser du fram emot kvällens match? Skriv gärna en kommentar och dela vidare inlägget så att fler får koll på detta.