Foto: TV4

Därför vägrar Björn Skifs släppa in Anders Öfvergård i hemmet

Hit men inte längre.

I måndagens avsnitt av ”Anders knackar på” förklarar Björn Skifs, 73, varför han inte släpper in Anders Öfvergård i hemmet.

Det var i måndagens avsnitt av ”Anders knackar på” som Öfvergård hälsade på hos Björn och Pernilla Skifs. Musik- och underhållningsparet arbetar tillsammans då ofta Pernilla är regissör åt Björns föreställningar.

Foto: TV4

Nu behövde de dock själva lite regi – från ”Arga snickaren” Anders Öfvergård. Det är ett torp som det folkkära paret vill ha Öfvergårds hjälp med att rusta upp, framför allt utsidan. Dessutom fanns en grävling med i bilden som man behövde få iväg och samtidigt mura igen under byggnaden.

”Lite svårt att nå Pernilla och Björn”

Det hela blev ett underhållande och intressant program – där Öfvergård och makarna Skifs också samtalar om livet i största allmänhet men också musiken förstås. Samtidigt upplever Anders att han inte riktigt når ända fram till paret.

– Det är lite svårt att nå Pernilla och Björn. Jag vet inte vad det är, men så fort jag kommer in på lite allvarliga saker, när vi inte bara skrattar, då låser det sig lite känns det som, säger Öfvergård.

Björn Skifs bekräftar i programmet att han inte gärna pratar om sitt liv i allmänhet – och det är en sak som Öfvergård särskilt reagerar på när trion sitter ned för att äta en bit mat.

– Jag har ju aldrig under de här åren som jag har hjälpt folk att bygga inte fått komma in i det huset de bor i. Det är lite konstigt, säger Anders.

Björn Skifs förklarar då:

– Vi vill vara ifred. Det här är ju våran vrå och det ses det så mycket av ändå på scener och tv och vad det nu är.

Öfvergård reagerar positivt på Skifs besked, och jämför med många andra kändisar i dag.

– Någonstans så är det ju ganska omodernt skulle jag säga. För idag är det ju så att kända personer visar allt. Men jag respekterar Björn och Pernilla för det. Det är något fint med det, säger Öfvergård i programmet.

Anders blir också oerhört nöjd när Björn Skifs förklarar att de tackade ja bland annat för att de tittar på hans program – och uppskattat dem.

– Jag blev jättestolt. När Björn Skifs säger att han tittar på ens program, så nyper det till i hjärtat lite mer, säger Anders.

”Anders knackar på” sänds på måndagar klockan 21.00 i TV4 och C More. I nästa avsnitt gästar Öfvergård Lotta Engberg.

Foto: TV4

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar!

Dela gärna vidare om du också uppskattar Björn och Pernilla och ”Arga snickaren”.