Därför var Pelle skyldig Zayera pengar efter inspelningarna – nu kommer allt fram: ”Måste hålla sitt ord”

Under förra veckans avsnitt av Robinson så fick deltagarna tävla om ett efterlängtat samtal hem till sina nära och kära.

Men efter tävlingen uppstod ett bråk mellan Pelle och Zayera vilket kulminerade i ett löfte. Och det löftet har Pelle nu uppfyllt.

Det råder spänning och dramatik i Robinson sedan sammanslagningen av Lag Nord och Lag Syd blev ett faktum.

Flera av deltagarna har fått lämna stranden, men numera får de ingen andra chans i Gränslandet. Förlust är med andra ord lika med hemgång för de tävlande som är kvar.

Två av tittarnas favoriter – Pelle Flood, 28, och Gustav Jacobson, 27, fick lämna tävlingen under samma avsnitt i söndags. Detta ledde till stor besvikelse bland tittarna.

Tävlade om samtalet hem

Under förra veckans avsnitt fick vi se när deltagarna gjorde upp i en pilbågstävling. Priset var ett samtal hem. Vinnaren efter varje omgång fick ta ut någon ur tävlingen tills det bara var en tävlande kvar.

Pelle knep vinsten och fick således ringa ett samtal hem. Dessutom fick han dela vinsten med två andra.

Robinson 2024
Foto: TV4

Bråket med Zayera

Dock uppstod det tjafs efter tävlingen mellan Pelle och Zayera Khan, 49. Innan tävlingen så uppgav nämligen Zayera att hon ändå tänkte ge bort vinsten om hon skulle vinna tävlingen. När Pelle fick chansen att välja bort en förlorare så valde han därför Zayera med motiveringen att hon ändå inte skulle utnyttja vinsten.

Detta ledde till att Zayera blev arg på Pelle då hon gärna hade velat ställa upp i tävlingen.

– Jag känner mig som ett target för dig. Jag kanske också ville skjuta båge men nu fick jag inte det, säger hon i programmet.

Pelle ställde sig då frågande till Zayera och undrade vem hon tycker att han borde ha valt. Bråket mynnade ut i att Zayera gick därifrån.

– Väl hemma i Sverige så kan jag swisha Zayera så att hon kan gå och skjuta lite pilbåge, sa Pelle till de andra efter diskussionen.

Pelle höll sitt löfte

Och nu har Pelle levt upp till sitt löfte. I tisdags publicerade han nämligen en bild på sin Instagram-story med en bild på en swish till Zayera på 200 kronor.

Man måste ju hålla sitt ord”, skrev han i inlägget.

Det är oklart hur Zayera besvarade Pelles handling.

Du är verkligen en man av ditt ord Pelle! Tråkigt att du åkte ut ur Robinson!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev