Foto: TV4

David Hellenius ”misstag” med frun Renée Nyberg – tagen på bar gärning bakom kulisserna på TV4

Det humoristiska klippet med David Hellenius älskas av tittarna.

Nu hyllas han för ”misstaget” med frun Renée Nyberg bakom kulisserna på TV4.

Renée Nyberg leder succéprogrammet ”Bytt är bytt” i TV4 om torsdagarna.

Nyligen var det premiär för den nya säsongen – och den här gången har inte Nyberg den omtyckta antikdrottningen Karin Laserow vid sin sida längre. Coronapandemin satte stopp för det.

I stället är det SVT-profilen Li Pamp som tagit klivet över till grannkanalen, och numer är expert i programmet. Men även om Karin inte syns till i programmet är hon ändå delaktig i den nya ”Bytt är bytt”-säsongen.

– Vad det gäller Karin så har hon hjälpt till med förberedelserna fram till att corona-restriktionerna satte stopp, så hon är i allra högsta grad involverad produktionen, även om hon inte syns i rutan. Hon håller tummarna för den här säsongen precis som alla vi andra, har Johan Janrell-Aspnäs, exekutiv producent på TV4, tidigare berättat för Nöjeslivet.

Både tittare och de själva har reagerat på att Renée och Li är ganska lika till utseendet.

Så pass mycket att duon valde att spela in en humoristisk sketch för att marknadsföra ”Bytt är bytt” i sociala medier på ett kul sätt nyligen.

I centrum av allt – Renées make, TV4-profilen David Hellenius. Den prisade programledaren som i våras tackade för sig i ”Let’s dance” efter alla år.

I sketchen, som finns på Renée Nybergs Instagram-sida, får vi se hur Renée och Li tackar varandra efter en väl genomförd inspelning.

”MILJONPUBLIK på våra två första program och vi är så tacksamma! Det finns bara ett problem…”, skriver Renée till klippet.

Foto: Instagram

Plötsligt dyker David Hellenius upp. Han ska möta upp sin fru Renée efteråt, men när han får syn på den nya experten bakom kulisserna så ”tar han fel”.

Foto: Instagram

Hellenius hälsar på Li Pamp och misstar henne för Renée Nyberg.

Foto: Instagram

Efter en liten stund kommer Renée Nyberg ut från sin loge – och hälsar på sin förvirrade make.

Foto: Instagram

Haha, ni är för underbara! Här kan man se det humoristiska klippet:

Klippet har fått hundratusentals visningar på Instagram och hyllas nu av massor av tittare i kommentarsfältet.

”Haha. Ska absolut titta ikväll igen. Underhållande, spännande, proffsigt, intressant & humoristiskt! Tack för ett väldigt bra program”, skriver exempelvis en tittare.

Dela gärna vidare om du också uppskattar David Hellenius, Renée Nyberg och nya antikexperten Li Pamp! Tack för att nu bjuder oss på ett gott skratt i dessa tider, det behöver vi alla.