David Hellenius plötsliga utspel – om TV4-kollegan Malou von Sivers program: ”Konstiga saker…”

Här är David Hellenius plötsliga pik i sändning – i riktning TV4-kollegan Malou von Sivers.

På söndagen sändes återigen ett avsnitt av populära pratprogrammet ”Hellenius hörna” i TV4.

En av gästerna var skådespelaren Gizem Erdogan, känd från SVT:s prisade dramaserie ”Tunna blå linjen”, som nu ska få en ny säsong. Hon fick då bland annat berätta mer om bakgrunden till succén, och nämnde då bland annat den ”polisskola” som skådespelarna fått gå i.

Foto: TV4

– Dels hade vi en sån mini-polisskola med riktiga poliser, och sen hade vi poliser på set hela tiden. Sen hade jag mina egna poliser. Det kanske handlade om någonting som Leah (Erdogans rollfigur, reds anm.) är med om, då kunde jag ringa till min polis och fråga, säger Gizem Erdogan i TV4.

Hon berättade också mer om snabbkursen som alla skådespelarna i serien fick – så att ”Tunna blå linjen” skulle bli så trovärdig som möjligt.

– Det var ganska mycket om det rättsliga, juridik, lagar och polislagar. Det var som en komprimerad polisutbildning fast på tre dagar, säger Gizem och ler.

Hellenius skämtsamma ord om Malou efter tio

När Erdogan intervjuades i TV4 sprattlade hon plötsligt till i rutan under en utläggning om sin tid på teaterhögskolan. Erdogan ville med detta illustrera hur det kunde se ut en helt vanlig dag.

Detta fick David Hellenius att reagera – och han kommenterade genast beteendet.

Hellenius säger då att Erdogans sprattlande för tankarna till TV4:s förmiddagsprogram ”Malou efter tio” – där programledaren Malou von Sivers intervjuar både kända och okända människor med många olika bakgrunder.

– Så där konstiga saker gör de ju inte ens på Malou efter tio. Ännu…, säger David Hellenius skämtsamt i TV4-programmet.

”Hellenius hörna” är ett av kanalens flaggskepp och har under hösten alltid funnits med i tv-toppen över veckans mest sedda program i landet. Även om det är SVT:s populära fredagsunderhållning med ”Doobidoo” och efterföljande ”Skavlan” brukar locka allra flest tittare veckovis, liksom TV4:s nya säsong av musikprogrammet ”Så mycket bättre”.

”Hellenius hörna” sänds på söndagar klockan 20.30 i TV4.

Malou von Sivers
Foto: TV4

Vad tycker du om ”Hellenius hörna”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!