Desirées sluga rävspel i Robinson – går bakom ryggen på kompisen Ci: ”Kan inte lita på mig”

Ci och Desirée

Foto: TV4

Det har bara gått ett par dagar av den nya ”Robinson”-säsongen. Nu har redan en deltagare huggit en annan i ryggen.

I onsdagens avsnitt säger Desirée till Ci att de ska spela tillsammans – men när hon är ensam med kamerateamet låter det helt annorlunda.

– Jag utnyttjar Cis situation. Det är en spelare, hon ska ut vilket fall så mig kvittar det om det blir nu eller sen, säger hon i programmet.

”Robinson” är ett program som handlar om överlevnad. För att gå långt måste man lära sig att behärska sin hunger, sin trötthet, vinna tävlingar samt förstå sig på det sociala spelet.

Det är enormt svårt att klara sig på alla fronter.

Läs mer: Sanningen bakom Robinson-Påls blodiga olycka – det hände när kamerorna slocknade

Den nya säsongen, ledd av rutinerade Anders Lundin, 65, har precis börjat sändas i TV4. Det är en säsong som lovar mycket av allt. Drama, intriger, plumpa uttalanden, blodiga skador och passionerade känslor.

Anders Lundin och gänget i ”Robinson”. Foto: TV4

Redan första veckan har två deltagare fått lämna ”Robinson”, de blev bortvalda av sina respektive lag.

Tjejerna vänder sig emot Ci

Kort därefter började det diskuteras i tjej- samt i killaget vem som står på tur så fort ett öråd närmar sig. Kvinnorna har generellt svårt för den något äldre Ci Lindström, 60, som bor i Danderyd.

Hon är en stark och verbal ledare som tidigare varit med i ”Gladiatorerna”. Hennes lagkamrater tycker att hon har lite för tydliga ledaregenskaper och att hon ibland agerar på gränsen till aggressivt och nonchalant mot de andra.

Därför vill de flesta se henne lämna ön.

En som inte håller med de andra är Desirée Forsberg Fors, 33, från Sollefteå. Eller åtminstone säger hon så till Ci.

Maureen: ”Jävla skit”

När de båda kommer tillbaka till lägret efter en immunitetskamp blir resten av lagkamraterna besvikna över att det var Ci som blev säker i ett eventuellt öråd. De vädrade sina åsikter framför kameran, inte öppet inför alla.

– Jävla skit, säger Maureen Asic.

– Det är Ci som har fått tag på immuniteten, vilket var egentligen worst case scenario, säger Charlotta Hedlund.

Ci Lindström i ”Robinson”. Foto: TV4

– När vi får höra att det inte är Desirée utan Ci så känner jag: ”Fan”. För det gör ju att Desirée riskerar att åka ut vilket jag absolut inte vill, säger Hanna Danemyr.

– Att hon nu sitter på en immunitet känns skit, säger Olivia Lindegren.

De andra är ganska eniga om att det är 60-åringen som ska ut.

– Jag tror att många börjar fundera på om det var bra att jag vann. Jag tror ändå att det finns allierade som verkligen inte önskade att jag kom med immuniteten. Med den osäkerheten i ryggen kändes det så här att: ”Vi har precis börjat. Jag behöver pakta”, säger Ci.

Desirée Forsberg Fors i ”Robinson”. Foto: TV4

Desirées spel bakom ryggen

När hon och Desirée går en sväng på stranden pratar de om hur de trivs så bra med varandra. De säger att de ska hålla ihop under resten av tävlingen, att de har samma taktik och mål och att de ska skydda varandra.

Det skriver Desirée under på.

Men när Ci lämnat stranden och Desirée sitter ensam i synk låter det helt annorlunda. Det visar sig att hon kör ett riktigt fulspel och hugger sin ”nya vän” i ryggen.

– Jag tror inte att Ci kan lita på mig. Jag har fattat av gruppen att de vill ha ut henne nu direkt, så att hon behöver nog bilda sig en grupp nu och det är det hon försöker med. Jag utnyttjar Cis situation. Det är en spelare, hon ska ut vilket fall så mig kvittar det om det blir nu eller sen. Ci kommer nog ryka så fort det går. Jag är på den, säger hon då plötsligt.

”Robinson” är igång, det märks. Intrigerna börjar dyka upp och folk kommer gå emot varandra inom kort.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version