Dödsfall skakar Farmen – programmet görs om

Tv-programmet Farmen skakades av ett dödsfall under inspelningarna i somras.

Nu förklarar TV4 varför man tvingades göra om programmet – så att bonden Gutta Andersson hastigt återvände till dokusåpan.

Gutta Andersson, som medverkat i flera tidigare säsonger av Farmen, skulle ersättas av Hans Wincent i början av årets säsong.

Detta eftersom Gutta nyligen genomgått en svår operation och gick på kryckor.

Men ändå kan den uppmärksamme notera att Gutta hastigt har återvänt under de senaste avsnitten av programmet. Samtidigt har ersättaren, Hans Wincent, plötsligt försvunnit.

Bildkälla: Youtube

Nu berättar TV4 om det tragiska dödsfall som gjorde att man fick kasta om upplägget under sommarens inspelningar.

”Sorgligt nog gick Wincents pappa bort under inspelningarna av Farmen och Wincent åkte hem för att vara med på begravningen. Gutta var i tillräckligt bra form efter operationerna och kunde göra ett inhopp”, säger programmets pressansvarige Anders Edholm till Hänt.

Den ursprungliga planen var att Gutta skulle komma tillbaka i mitten av programmet och göra några avsnitt ihop med Hans Wincent. Men på grund av dödsfallet fick Gutta hoppa in tidigare med bland annat en auktion och en slakt.

Bildkälla: Youtube

Snart kommer dock tittarna få se Hans Wincent i tv-rutan igen. Drängen återvände senare under sommarens inspelningar och kommer därmed vara med fler gånger under den nuvarande säsongen.

Även bonden Gutta kommer synas mer i tv-rutan framöver.

”Wincent är snart tillbaka igen på Farmen och Gutta ser man mer av i Farmen VIP som börjar i slutet av mars”, säger Anders Edholm till Hänt.