Doktor Mikaels intima bilder väcker starka reaktioner: ”Det jävligaste”

Doktor Mikaels mage

Doktor Mikael visade upp insidan av sig själv i Nyhetsmorgon.

Doktor Mikael Sandströms besök i Nyhetsmorgon brukar vara populära inslag som kan skapa diskussion i TV4:s kommentarsfält efteråt. Dagens sändning var inget undantag. Men reaktionerna efter programmet var minst sagt starka, då doktor Mikael visade upp hela sin insida i form av en gastroskopi. 

“Fruktansvärt vidrigt”, löd en av de många kraftiga kommentarerna från tv-tittare.

Onsdagens sändning av Nyhetsmorgon bjöd på magstarkt innehåll som väckte starka reaktioner hos tv-tittarna, och även en del ångestladdade minnen. När folkkära tv-doktorn Mikael Sandström gästade programmet skulle man diskutera kring temat “magproblem”. 

Doktor Mikael är känd för att vara brutalt ärlig och även kunna bjuda på sig själv, men under onsdagen kan han ha överträffat sig själv. 

Doktor Mikael Sandström. Foto: TV4

En vanlig metod för att undersöka vad som orsakar magbesvär och annat relaterat till det är kolo- och gastroskopi. Metoden går ut på att man för in en slang med en kamera genom kroppsöppningar på patienten, för att filma insidan. 

Doktor Mikaels gastroskopi

Dagen till ära hade Doktor Mikael med sig en video från en gastroskopi där han själv var patient. Detta för att visa programledarna Soraya Lavasani och Martin Järborg hur det kan se ut när man gör en sådan. 

– Det är en väldigt fin rosa färg och det har jag förstått är bra, påpekade Soraya Lavasani om Mikael Sandströms magsäck. 

Undersökningen fortsatte genom Doktor Mikaels kropp, och när kameran vandrade neråt utbrast Soraya: 

Foto: TV4

– Ska vi vidare ner i dina tarmar? 

– Man är lite kluven till det här, svarar Mikael och Soraya konstaterar att det är en skräckblandad förtjusning.

– Är det inte lite äckligt ändå? frågar Doktor Mikael sen, men fortsätter sedan sin beskrivning. 

LÄS MER: Doktor Mikaels bild från privata stunden med Lotta Engberg få fans att reagera: ”Jösses!!!”

”Det jävligaste jag gjort”

Av kommentarerna på sociala medier att döma var det nog många som satte morgonkaffet i halsen när de såg insidan av Doktor Mikael. Hos många verkade inslaget väcka dåliga minnen till liv. 

“Det jävligaste jag har gjort”, skrev en. 

“Jag upplevde det fasansfullt”, skrev en annan.

“Fruktansvärt vidrigt. Föder hellre barn”. 

“Urk å fy ha gjort det en gång å jag säger aldrig mer när det gäller både med slangen i halsen å den som de går in via endtarmen för fyfan va ont det gjorde för bedövningen hjälpte inte ett skit”, löd en annan av kommentarerna. 

Vad tycker du om inslaget? Var det att visa för mycket av sig själv eller inte? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet på Facebook. Kanske har du egna erfarenheter att dela med dig av.

Exit mobile version