Doktor Mikaels vädjan till TV4: ”Jag vill tävla i Let’s Dance”

I juni fyllde Mikael ”Soldoktorn” Sandström 60 år. Den karismatiske narkos- och överläkare har vi nu ett antal år kunnat följa i TV4:s Nyhetsmorgon, där han delar med sig av sin expertis.

Som nybliven 60-åring har Mikael dock inga tankar på att sakta ner – snarare tvärtom. För Expressen berättar den numera folkkäre doktorn om drömmarna som finns på hans yrkeshimmel.

– Jag skulle väldigt gärna vilja programleda ”Expedition: Robinson” och tävla i ”Let´s Dance”!

 

60-strecket har inte väckt något särskilt hos den så populäre ”Soldoktorn”. Han har börjat ta i lite extra på gymmet, vilket skapar reaktioner på sociala medier, men i övrigt har han tagit födelsedagen med ro.

– I mitt jobb har jag varit med vid hundratals dödsbäddar. Vad jag har lärt mig är att ingen ångrar det de har gjort, bara det de inte har gjort. Mitt mål är inte att få så många år som möjligt på demensavdelningen utan att njuta här och nu av glädjen i det lilla, säger han till Expressen.

Drömmer om ”Let’s Dance”

Vad framtiden har att erbjuda för doktor Mikael står ännu skrivet i stjärnorna. Men han är tydlig med att han vill synas ännu mer i tv, och då speciellt i två program. Det avslöjar han för Expressen.

– Jag skulle väldigt gärna vilja programleda ”Expedition: Robinson” och tävla i ”Let´s Dance”!

Nu samlar vi in tillräckligt många gilla-markeringar för att tv-cheferna ska ge doktor Mikael chansen att uppfylla sin dröm. Gilla och dela om du vill se honom i Let’s Dance!