Foto: SVT

”Doobidoo”-deltagarens varning till tittarna – bekräftar misstankarna: ”Som jag befarade…”

Dags att ”doobidooa”!
Samtidigt går en av veckans deltagare nu ut och varnar tittarna på förhand.

Förra fredagen var det äntligen dags för svenska folket att ”doobidooa” igen. Programledaren Lasse Kronér slog då upp portarna till en ny omgång av SVT:s klassiska underhållningsprogram som spelas in i Göteborg.

”Doobidoo” sänds för 19:e säsongen i följd – och förra veckan hade Kronér besök av fyra stjärnor: Sanna Nielsen och Denny Lekström från musikalen ”Änglagård”, och programledaren Malin Olsson samt ståuppkomikern Måns Möller.

Inför sändningsstart passade Sanna Nielsen på att hylla såväl Doobidoo som Kronér.

– Jag har spelat in Doobidoo några gånger tidigare men för min musikalkollega Denny Lekström var det första gången och vi hade verkligen så roligt! Man skrattar så mycket. Åt frågor och åt sig själv för man inte kan alla svar, säger Sanna Nielsen till Nöjeslivet och fortsätter:

– Programmet är så lekfullt och Lasse Kronér får alla medverkande att slappna av och bara ha kul.

De gästar Doobidoo – varnar tittarna för svordomar

Nu är det dags att ”doobidooa” igen. På fredagkvällen gästas Kronérs musikfrågesport av Kalle Lind och Mimi Terris som bildar lag. De har tidigare samarbetat med en hyllningsshow till Tage Danielsson.

Kalle och Mimi ställs mot musikalstjärnorna Sofia Pekkari och Philip Jalmelid.

Sofia Pekkari, som tillhört Dramatens fasta ensemble i tio års tid, passar också på att skicka en liten varning till tittarna inför fredagens program!

– Vilken dag! Ja, som jag befarade så svor jag alldeles för mycket och högt och ofta, MEN, jag hade kul och skrattade desto mer, skriver Sofia Pekkari på sin Instagram och fortsätter:

– Tack ALLA varma, proffsiga, vänliga och roliga jag fick möta igår!

Klart är i alla fall att Lasse Kronér är laddad inför program två. Förra veckan visade det sig att ”Doobidoo” var det mest sedda tv-programmet av alla i Sverige.

– Doobidoo, detta lilla program som levererar år efter år efter år. STOR TACK till er kära publik som gör det möjligt. Ikväll är det dags igen. Bara så ni vet, skriver Lasse Kronér på sin Facebook-sida inför fredagens avsnitt.

Vad tycker du om ”Doobidoo”? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...