Morgan Allings ärliga ord om Lasse Kronér – bakom kulisserna på Doobidoo

Morgan Alling gästar Doobidoo.
Då passar komikern på att berätta vad han verkligen känner för programledaren Lasse Kronér.

”Doobidoo” är i gång igen och förgyller miljontalet tv-tittares fredagkvällar hela hösten.

Just denna fredag sänds det fjärde förinspelade avsnittet av det lekfulla musik- och frågesportsprogrammet med folkkäre programledare Lasse Kronér.

I fjol toppade programmet flera veckor i rad listan över de mest sedda programmen.

Lasse Kronér bjuder på underhållning varje fredagkväll hela hösten i Doobidoo! Foto: SVT

– Jag är naturligtvis glad och extremt tacksam att vi år efter år fortsätter att leverera ett program som folk tycker om. Och otroligt glad att vi lyckas förnya det lite lite varje år så att det fortfarande känns fräscht och innehåller sådant som får oss alla att skratta, sade Kronér då till Nöjeslivet.

LÄS MER: Lasse Kronérs fräcka pik efter nya succén med Doobidoo

Till årets nya säsong har Kronér och gänget på SVT Göteborg uppdaterat programmet med vissa förändringar.

På fredagskvällen är det skådespelaren Morgan Alling och komikerkollegan Tobias Persson som tävlar mot artisterna Loulou Lamotte och Dinah Yonas Manna från gruppen The Mamas.

Morgan Alling – som nådde tredjeplatsen i ”Let’s dance” 2015 och har deltagit i en rad olika underhållningsprogram genom åren – ser mycket fram emot kvällens sändning i SVT1 som börjar klockan åtta.

STOCKHOLM 20150505 2009 års tredjepristagare Helena Fransson och Morgan Alling tillsammans med David Hellenius, när TV4 presenterar deltagarna i Let’s Dance 10 år. Foto: Claudio Bresciani / TT

Morgan Allings hyllning: ”Älskade Lasse Kronér”

I ett inlägg på Instagram öppnar den glade västgöten upp om känslorna inför ”Doobidoo” – och han lättar verkligen hjärtat om vad han verkligen tycker om Lasse Kronér.

– Doobidoo med älskade Lasse Kronér. Det är inte Lasse som är bredvid mig på bilden utan den snälle och rolige Tobias Persson. Han älskar, precis som jag, den gamla skolans humorgenier, skriver Alling i inlägget.

Han passar också på att hylla motståndarlaget.

– Doobidooo är ju ett sångprogram så därför är ju självklart The Mamas med. Så det blir lite ordning på torpet, skriver Alling och skickar också med en passning till tv-tittarna:

– Kolla och säg vad ni tyckte.

Härligt, Morgan! Tack för showen i Doobidoo!

Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida vad du tycker om denna härliga fredagsunderhållning!