Nanne Grönvalls härliga glädjebesked tillsammans med Lasse Kronér
Nanne Grönvall och Lasse Kronér. Foto: Naina Helén Jåma/TT & SVT

Foto: Naina Helén Jåma, TT & SVT

Nanne Grönvalls härliga glädjebesked tillsammans med Lasse Kronér

Här är Nanne Grönvalls härliga glädjebesked – som får tittarna att jubla!

SVT:s ”Doobidoo” är ett av landets mest populära tv-program. När musikunderhållningen sänds samlas miljontalet tittare för att ta del av showen som brukar sändas på fredagskvällar.

Lasse Kronér bjuder på underhållning varje fredagkväll hela hösten i Doobidoo! Foto: SVT

Nöjeslivet har tidigare kunnat berätta hur inspelningarna av det omåttligt populära musik- och frågesportprogrammet drar i gång under mars och april månad – innan det är dags för sändning i höst.

LÄS MER: Efter ”Doobidoos” plötsliga comeback i tablån – Lasse Kronér bryter tystnaden om programmets framtid

Lasse Kronérs ord om framtiden i SVT

Programledaren Lasse Kronér var laddad inför inspelningarna.

 Vi har kört så extremt många år så det är kul att de fortfarande vill att vi kör. Det är lätt att halka iväg och välja något annat. Framförallt med olika playkanaler, är det svårt att ta plats i dag när man konkurrerar om allt annat som ska tittas på och göras. Men vi har det bra och det fortsätter funka för SVT, sade Lasse Kronér till Nöjeslivet.

Samtidigt kunde han då inte meddela vilka gästartister som var klara för deltagande i den 17:e säsongen av sing a long-underhållningen.

Men nu står det klart att två schlagerveteraner kliver in i Doobidoo-studion.

Nanne Grönvalls besked om Doobidoo

Det handlar om Nanne Grönvall som ställs mot artistkollegan Martin Stenmarck. Programmet kommer att visas senare i höst.

20200229 Christer Lindarw, Linda Bengtzing och Nanne Grönvall med Linnea Henriksson under Andra chansen i Melodifestivalen i STIGA Sports Arena. Foto: Naina Helén Jåma / TT
20200229 Christer Lindarw, Linda Bengtzing och Nanne Grönvall med Linnea Henriksson under Andra chansen i Melodifestivalen i STIGA Sports Arena. Foto: Naina Helén Jåma / TT

På Instagram avslöjar dessutom Nanne hela uppställningen i det avsnittet – och det ser ut att bli en familjekamp när Grönvalls ställs mot Stenmarcks.

LÄS MER: Morgan Allings ärliga ord om Lasse Kronér – bakom kulisserna på Doobidoo

– Tusen tack hela underbara Doobidoo gänget för en superkul dag; Så galet kul att gå göra detta tillsammans med Charlie Grönvall, Martin Stenmarck, Ida Hedlund Stenmarck och Lasse Kronér som lotsar oss alla fram med så mycket kärlek och värme, så väl som hela Doobidoogänget som tar hand om oss alla så fint, skriver Nanne Grönvall på Instagram.

Att Nanne Grönvall ställer upp i programmet i år har kanske många tittare redan misstänkt. Hon har genom åren varit en frekvent och uppskattad gästartist i produktionen, och återvänder nu alltså.

Den folkkära artisten verkar nöjd med inspelningarna.

– Massor av kärlek och kramar till er alla. Programmet sänds i höst, skriver hon.

Nanne Grönvall har under vintern också synts i tv-rutan i form av en roll i Ica-reklamsåpan i samband med Melodifestivalen. Under vintern har hon också hyllats stort för en stark kroppsuppmaning i sociala medier.

– Till er unga tjejer, kan jag säga att den här peppen även till er, för att ni ska få känna att ni duger som ni är, vare sig som unga eller att få åldras med stolthet, med alla våra utseenden, vikt osv. Jag heter Nanne, är 59 år och jag vill att ni alla, oavsett kön, ålder eller utseende ska våga känna er ovärderliga. Kärlek i massor! skrev Nanne Grönvall i sitt uppmärksammade inlägg som fick tusentals gilla-markeringar på Facebook.

LÄS MER: Nanne Grönvalls förvandling väcker känslor – hyllas efter beslutet om utseendet: ”Tack för att du vågar”

Kvinnor – oavsett ålder, utseende osv; var stolta över att ni finns. Ja visst, det gäller ju män också i absolut högsta…

Posted by Nanne Grönvall – Official on Friday, October 29, 2021

Visst ser vi fram emot den nya säsongen av ”Doobidoo”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!