Efter frånvaron i TV4 – Tittarnas glädje efter Tilde de Paulas nya besked

Folkkäre Tilde de Paula lyste med sin frånvaro under förra veckans avsnitt av TV4:s ”Efter fem”.
Men nu ger hon ett glädjande besked till tittarna på sociala medier.

TV4:s eftermiddagsprogram ”Efter fem” hade premiär tidigare i år. Sedan starten har Tilde de Paula Eby lett programmet som men hon har vid flera tillfällen varit borta.

Axel Pileby som till en början var Tildes sidekick, programleder sedan en tid tillbaka tittarna på torsdagar och fredagar när Tilde har andra åtaganden. Tilde styr måndagar till onsdagar.

Alsterdal och Brolin ersatte

Men förra veckan lös tittarfavoriten med sin frånvaro återigen i ”Efter fem”. På måndagen syntes Henrik Alsterdal i hennes ställe och under tisdagen och onsdagen var det Anna Brolin som ersatte Tilde i rutan. I ett mejl till Hänt förklarade TV4 att Tilde är på höstlov.

Men nu ger Tilde de Paula besked om att hon är tillbaka i TV4:s Efter fem ikväll. På sin Instagram la hon under gårdagen upp ett inlägg med bilder från ledigheten och skrev:

”Nu är höstlov liggandes i underställ i hängmattan over and out! Imorgon hoppas jag vi ses i Efter fem – ståendes i riktiga kläder!”

I kommentarsfältet möts Tildes besked av flera hejarop som uttrycker att de saknat den folkkära programledaren på eftermiddagarna:

”Välkommen tillbaka! Har saknat dig i rutan!”, skriver en av Tildes följare på Instagram.

”Härligt att du är tillbaka”, skriver en annan.

Vad tycker du om att Tilde är tillbaka? Brukar du se programmet ”Efter fem”? Lämna gärna en kommentar på Facebook!

Video: Tio TV-program vi minns