Efter kärleksdramat – Linda Lindorff avslöjar sexreglerna i Bonde söker fru: ”Man får inte…”

linda lindorff, bonde söker fru

Foto: Janerik Henriksson, TT / Instagram

Årets upplaga av ”Bonde söker fru” har äntligen börjat sändas, och dejtandet är redan i full gång.

Tittarna har bland annat fått följa med när skogsbonden Per speeddejtade och kände hur hjärtat slog volter, men också när hönsbonden Erik jämförde sig med en gräsand – ett djur som är känt för att vara otroget.

Det är också en säsong som bjuder på nya – och hårdare – regler.

Kärleksvakter

På grund av tidigare incidenter, som då de båda bönderna Sigrid Bergåkra och Erik Bäckman häromåret hittade kärleken i varandra, meddelade Linda Lindorff innan säsongens start att det i år skulle finnas ”kärleksvakter” vid inspelningarna.

– Det är inte så märkvärdigt egentligen utan bara ett par personer som är med när bönderna umgås utanför programmet, skrev Linda Lindorff då på sin blogg och fortsatte:

– Det finns även en annan anledning till dessa kärleksvakter och det är ju att det ju inte bara är bönder på plats… Hela Sundbyholm förvandlas ju under några dagar till ett gigantiskt singelparty. Det kryllar av heta ivriga flörtande singlar som inget heller vill än att möta kärleken i sitt liv. Det är otroligt förföriskt och frestelsen väldigt stor så klart. Så även där försöker vi i den mån det går ha lite koll på vilka som hänger med vilka och att de helst inte ses nattetid.

Sexregler i ”Bonde söker fru”

Och i helgens sändning av radioprogrammet ”Dilemma” på Mix Megapol, berättar Linda Lindorff mer om reglerna.

– Man får inte ligga med vem som helst och hur många som helst i våran programserie men man får kyssa hur många man vill, säger Linda Lindorff på tal om ”Bonde söker fru”.

Regler som Hasse Aro genast ifrågasätter.

– Har ni sexregler i Bonde söker fru? Massor med frågor dyker upp, man får inte ligga med hur många som helst, var går gränsen, 2 eller 3? När jag såg det här programmet senast så var det vuxna män och kvinnor, kan inte de få göra som de vill?, frågar sig Hasse Aro.

Foto: Janerik Henriksson / TT

”Kärleksoetiskt”

Linda Lindorff menar dock att programmet handlar om att hitta kärleken, och att tydliga regler därför behövs.

– För mig blir det lite oetiskt om man börjar ligga med alla. Kärleksoetiskt, om man börjar ligga med en först och så en och en och en, säger Lindorff i programmet.

Vad tycker du om reglerna, är det en bra idé eller borde bönder och brevskrivare få göra som de vill? Lämna gärna en kommentar!

Exit mobile version