Foto: TV4

Efter sjukskrivningen – Leif GW:s nya och oväntade besked om framtiden: ”Jag tänkte…”

Leif GW Persson var sjukskriven i våras – och ställde då in sin medverkan i tv.

Men i sommar har professorn varit tillbaka i TV4 igen.

Nu ger den folkkära författaren ett nytt besked i Nyhetsmorgon. 

Det var i våras som Leif GW Persson gick ut och berättade att han skulle åka in på sjukhus för en tid. Vistelsen hade varit planerat sedan länge, och kriminologen sade då att det inte låg någon större dramatik bakom detta.

När han sedan kom tillbaka i tv-rutan igen i maj månad berättade han om sitt mående. Han förklarade att sjukskrivningen gjort honom gott!

– Bättre än när jag åkte dit, faktiskt. Och det är väl själva idén med att vistas där. Det är tråkigt att ligga på såna där ställen. Nu kör vi, sa Leif GW Persson i Nyhetsmorgon då.

Nu i sommartider går även tv-profilerna på semester. Förra veckan var det programledaren Tilde de Paulas tur.

– Jag ska verkligen bara liksom ha fötterna i högläge och vila så mycket som möjligt. Jag gör min sista sändning i morgon fredag i ”Efter fem”, och sen drar vi till våran sommarpärla på måndag. Så jag ska vara där hela sommaren, sa Tilde de Paula Eby då till Nöjeslivet.

När programledarna Soraya Lavasani och Jesper Börjesson frågar Leif GW Persson, en flitigt anlitad gäst i Nyhetsmorgon, om hans sommarplaner ger han ett något oväntat besked.

Professorn tänker nämligen fortsätta med sina besök i Nyhetsmorgon – hela sommaren, till skillnad från TV4-kollegorna som går på semester.

– Jag tänkte det faktiskt. Dels har jag en del intressanta ärenden och i och med att Brottsjournalen inte kommer igång förrän i höst så tänkte jag att det är bra att jag finns på plats om poletten plötligt skulle trilla ner, säger Leif GW Persson i TV4.

GW avslutar samtalet genom att önska både programledarna och tittarna en glad midsommar!

Tryck på Gilla- och dela-knappen och önska gärna GW en glad midsommar tillbaka!