Efter tårarna för vännen i sändning – här är Anna Brolins spännande besked om framtiden

Anna Brolin kastades rakt in i galan ”Tillsammans mot cancer” – och hyllades stort för sin insats efteråt.
Nu är programledaren högaktuell med nya ”Farmen”.
– Det har absolut varit meningsskiljaktigheter men med en respektfull ton och ganska mycket oväntade vändningar, säger hon till Expressen om den nya säsongen av dokusåpan.

Den omåttligt populära programledaren Anna Brolin visade prov på stor professionalism när hon i måndags klev in som värd för galan ”Tillsammans mot cancer”.

Anna Brolin
Foto: TV4

Kollegan Pär Lernström hade insjuknat och tvingades kasta in handduken. Då – på rekordkort tid – fick Brolin förbereda sig på den mycket viktiga direktsändningen tillsammans med Arantxa Álvarez.

Efteråt hyllades Brolin stort av tittarna. Hundratals av Nöjeslivets läsare hörde av sig via sociala medier med beröm till TV4-profilen.

LÄS MER: Anna Brolin bröt ihop i direktsändning – orden om vännen blev för mycket: ”Tog hennes liv”

Anna Brolins tårar för vännen Hannah Ekwall under galan

I galasändningen delade Brolin bland annat med sig om känslorna kring att ha vuxit upp med en mamma som kämpat mot cancer, och överlevt.

När hon sedan talade om vännen Hannah Ekwall kom tårarna.

– Men det blir inte några bonusår för alla. I går så skulle min vän Hannah ha fyllt 40 år, det fick hon aldrig. Cancern tog hennes liv vid 39 års ålder och det är fortfarande alldeles för många öden som slutar så. Mer forskning behövs och fler månadsgivare behövs, sa en tårögd Anna i direktsändning.

Anna Brolin
Foto: TV4

Tv-tittarna har också vant sig vid att se Anna Brolin med bravur leda aktualitetsprogrammet ”Efter fem” i samma kanal. Nu är hon återigen aktuell med realityprogrammet ”Farmen”, som hade premiär i söndags.

Anna Brolin leder dokusåpan för andra året i rad, och vid sin sida har hon deltagarnas bondementor Hans Wincent, som en gång i tiden började som dräng åt tittarfavoriten ”Gutta” Andersson i programmet.

Anna Brolin om Farmen 2022 i TV4

Brolin är förväntansfull inför det att årets säsong nu sänds i TV4.

– Det är så många olika typer av människor också, som kanske inte skulle samlas naturligt, det är ju den dramatiska motorn i det hela och det tror jag tilltalar, säger Anna Brolin till Expressen.

Hon tror att tv-tittarna kommer hitta flera favoriter bland årets deltagare.

– Det är en sjukt härlig grupp. De har varit så frispråkiga och bjussiga. Det har absolut varit meningsskiljaktigheter men med en respektfull ton och ganska mycket oväntade vändningar.

Anna Brolin. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Visst är Anna Brolin en fantastisk programledare? Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!