Efter Tony Irvings utspel – nu talar Daniel och Maria ut om intima kärleksryktet i Let’s Dance

Kärleksryktena har gått varma under hela säsongen.

Nu tar Let’s Dance-finalisten Daniel Norberg bladet från munnen – och talar ut om den påstådda romansen med danspartnern Maria Zimmerman.

De var elva från början, nu är de två. På fredag avgörs årets säsong av Let’s Dance, och kvar i finalen står Jon-Henrik Fjällgren och Daniel Norberg. Medan Jon-Henrik har dansat med Katja Luján Engelholm har Daniel tävlat i par med Maria Zimmerman – och det har inte undgått många att det har slagit gnistor mellan det sistnämnda paret.

Redan tidigt under säsongen frågade programledaren Tilde de Paula i direktsändning om Daniels drömtjej kunde vara Maria, en kärlekspik som satte igång ryktena om en eventuell romans.

– De får hålla på. Hon är underbar Maria, jag skulle inte skämmas om jag blev tillsammans med henne alls, sa Daniel Norberg då till Hänt innan han fortsatte:

– Men det tror jag inte jag kommer bli, haha!

daniel norberg, maria zimmerman, let's dance
Foto: Fredrik Sandberg / TT

”De kan inte bara vara vänner”

Heta känslor mellan dansparen i Let’s Dance har dock inte hört till ovanligheterna genom åren. Bland annat träffades Laila Bagge och Niclas Wahlgren, som senare gifte sig, i programmet och Tony Rickardsson fann sin Christina Samuelsson under veckorna i dansshowen.

Och om man ska tro jurymedlemmen Tony Irving finns det något där även mellan Daniel och Maria. Tidigare gjorde han ett utspel om den misstänkta romansen mellan finalparet.

– Jag har inte hört något, men man kollar på kroppsspråk. Ha koll på Daniel och Maria, det är någonting där. De kan inte bara vara vänner, det är för djupt för det, har Tony Irving tidigare sagt enligt Aftonbladet.

tony irving, let's dance
Foto: Youtube/TV4

”Kanske man kan bli någon gång”

Inför finalen talar Daniel och Maria nu ut om kärleksryktet. I en intervju med Aftonbladet berättar paret att de kommer sakna varandra supermycket, men att det inte finns någon hemlig romans. Inte i nuläget, i alla fall.

– Jag och Maria är inte tillsammans och vi har inga planer på att bli det heller. Men det kanske man kan bli någon gång om man känner för det. Men det är vi inte nu. Vi har fullt upp att tänka på våra steg, säger Daniel till Aftonbladet.

Samtidigt erkänner paret att de trivs väldigt bra i varandras sällskap.

– Det är en väldigt fin och genuin relation, säger Maria till Aftonbladet.

Daniel Norberg, Let's dance
Foto: Pontus Lundahl / TT

Hur tror du att det går i fredagens Let’s Dance-final? Och vem hejar du på? Lämna gärna en kommentar!