Foto: TV4

Erik Videgård åkte ur i Kockarnas kamp

Stjärnkocken Erik Videgård var en av de tävlande i årets ”Kockarnas kamp”. Men tävlingen gick inte som han hade tänkt sig och har nu fått lämna programmet. I sitt avsked väljer Erik att skicka en speciell hälsning till sina vänner.

”Säsongen av ’Kockarnas Kamp All Star 2024’ är i full gång, och bland de tio utvalda kockarna som gör comeback i tävlingen fanns ingen mindre än Erik Videgård – en av Sveriges mest framstående kockar.

Kocken, som till vardags syns i ”Nyhetsmorgon”, har just fått lämna in sitt förkläde i ”Kockarnas kamp” efter att ha förlorat årets första ”sås-duell”.

Erik Videgård tackar för sig i ”Kockarnas kamp”

Det blev ett tidigare uttåg än väntat för stjärnkocken. Nu väljer han tacka för sin tid i ett öppet och ärligt inlägg på Instagram.

Ja, det var min tur idag. Tänker inte skylla på någonting. Att bli utvald att vara med i All Stars-omgången är bara det en seger i sig.

I bilden han delar poserar Erik ihop med kocken och motståndaren Louise Johansson, som han ställdes mot i det avgörande momentet i programmet. Trots avslut känner han ingen bitterhet och stöttar istället sin vän.

Att få ha en så underbar lagkamrat som Louise gjorde bara saken bättre. Kämpa vidare nu Louise, så ses vi igen i de avslutande avsnitten.”

LÄS MER:
* Erik Videgårds vilda beteende i Kockarnas kamp – syns inte i tv

Han delar även några varma ord om sin motståndare Nils Molinder, som också fick se sig besegrad av Lousie i tävlingen.

”Nisse, kära vän, har sett dig växa upp på Husarö och avundas din otroliga kunskap och ditt hantverk. Se nu till att hänga kvar med oss ett bra tag till.”

Erik Videgård avslutar med att tacka produktionen och även motståndaren Pär.

Tack produktionen för en oerhört väl genomförd säsong! Pär och Nils! Ni äger!! Alla övriga deltagare, minns väl: ”En ensam rambutan är en död rambutan!” Kram på er och tack alla tittare och följare för alla varma och peppande ord. Ses snart!

Vi kommer att sakna dig i ”Kockarnas kamp”, Erik Videgård!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev