Foto: TV4

Erik Videgård tar revansch – starka känslorna inför prestigefyllda tävlingen: ”Fjärilar i magen”

I september gör programmet ”Kockarnas Kamp” comeback med en ny ”All star”-säsong.

En av de tävlande kockarna som får göra revansch i programmet är ingen mindre än Erik Videgård.

Den 17 september har Kockarnas Kamp säsongspremiär i TV4. Denna säsong blir en ”All-Star”-säsong där tio av de bästa stjärnkockarna från tidigare säsonger får göra upp om den hedersamma titeln.

I säsongen får vi se Thomas Sjögren, Louise Johansson, Håkan Thörnström, Nils Molinder, Jonas Lagerström, Tea Malmegård, David Enmark, Jessie Sommarström, Desirée Jaks och Erik Videgård.

Tävlingen äger rum på Österlen och de tävlande överraskas dessutom av tre utmanare som består av Tommy Myllymäki, Tareq Taylor och Danyel Couet.

Videgård om nya utmaningen

Erik Videgård ställde upp i Kockarnas Kamp 2017, men då gick vinsten till Tareq Taylor. Nu är han taggad på att få komma tillbaka till ladan i Österlen och visa vad han går för ännu en gång.

– Från början såg jag absolut fram emot att komma tillbaka, men när gården tornade upp sig på den skånska slätten blev känslan närmast religiös. Fjärilar i magen är en kraftig underdrift, säger Erik Videgård i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Även om jag var bekant med samtliga deltagare kan jag inte med ord förklara vad denna tävling gör för våra inbördes relationer. Varje middag avslöjar dessutom nya hemligheter. Både sorgsna och varma upplevelser. Som den lipsill jag är försöker jag hålla tårarna tillbaka men vad ska man göra när det bränner under ögonlocken.

Det ska bli så kul att följa den nya säsongen!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev