Erik Videgårds tårar i Kockarnas Kamp

Erik Videgård

Foto: TV4/Instagram

När Erik Videgård får en speciell hälsning från sina barn i ”Kockarnas kamp” blir det svårt att hålla tårarna inne. Deras fina hejarop och vackra ord berör stjärnkrögaren på djupet.

Erik Videgård har gjort succé i rutan med sina smakrika recept, fina måltider och stora matlagningsexpertis. Han har synts till i Nyhetsmorgon i flera år, släppt kokböcker och blivit en mycket uppskattad matlagningsprofil.

Men karriären startade lång innan det. Det var redan på 90-talet som han gjorde restaurangen East till en av Stockholms hetaste platser. Därefter har han haft många järn i elden, och hunnit med otroligt mycket.

På det privata planet är han även pappa till tre numera vuxna barn: Max, 22, Jack, 24 och dottern Felicia, 40. Och familjen värdesätter han högst av allt. Något som han inte minst bevisade i ”Kockarnas kamp” där han nu är aktuell.

Fina hälsningen från barnen

I samband med att barnen och barnbarnen skickar en riktigt kärleksfull hälsning är det nämligen uppenbart hur känslosam han blir.

– Det är en otrolig ynnest att ha dig som pappa. Vi hejar på dig så otroligt mycket, säger dottern.

När sedan barnbarnen kommer in i bild och utbrister ”Heja morfar!” går inte tårarna längre att hålla inne för Videgård. En fin stund som nog utan tvekan kan beröra vem som helst.

– Det rör mig så djupt in i hjärtat så det är inte sant. Fantastiska barn jag har. Jag längtar efter dem jättemycket, även om de är vuxna och utflugna, säger han i programmet.

Så himla fint, vi önskar hela familjen allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version