Farmen-Martinas nya glädjebesked – väntar tillökning i familjen: ”Otroligt mysigt”

Martina Farmen

Foto: TV4

”Farmen”-äventyret fick ett tråkigt slut för Martina Fransson som tvingades lämna med magbesvär.

Tiden efter tävlingen har däremot varit bättre för henne. Hon har nämligen fått nya familjemedlemmar sedan sommaren – och nu ska hon snart få tillökning igen.

Martina Fransson, 37, från Sävsjö var en av deltagarna i säsongens ”Farmen”. Hon var medlem i den så kallade ”Sekten” ihop med Per, Desirée, Magnus, Cornelia och Ronja.

Hon såg länge ut att gå långt i tävlingen, men plötsligt fick hennes resa ett abrupt slut. Hon fick nämligen krämpor i magtrakten. Hon låg sängliggandes i två dagar och fick under den tiden inte i sig någon föda.

Läs mer: Tårarna efter Farmen-Martinas handskrivna brev – när deltagarna läser orden brister det totalt

Därför tvingades hon åka in till sjukhuset.

Martina Fransson i ”Farmen”. Foto: TV4

– Jag är lite orolig att jag inte får komma tillbaka – jag har två amuletter och har kommit mer än halvtid, jag är omtyckt på gården och jag trivs, sa hon i programmet.

Hon fick inte komma tillbaka

Precis som hon befarade fick hon inte återvända till gården. Läget var för allvarligt.

När programmet sändes för några veckor sedan berättade hon för TV4 vad som hände i somras efter att hon tvingats lämna.

– Jag åkte till sjukhuset där de tog prover på mig och jag fick dropp. Jag hade vätskebrist och någon magbacill, jag drack inte tillräckligt med vatten, sa hon till kanalen.

Hon låg inlagd i flera dagar och fick dropp. Det tog lång tid innan hon mådde helt bra igen.

– Känslan att behöva lämna så var jättejobbig. Jag trivdes så bra på gården, vara ifrån det verkliga livet och få leva som man gjorde förr. Det jobbigaste var att lämna mina fina älskade vänner som jag har funnit på gården, men vi har nästan daglig kontakt i dag, sa hon.

Farmen-Martinas glädjebesked

Nu kommer Martina Fransson däremot med ett riktigt glädjebesked. Hennes familj växer.

Hon har barnen Isac, 13, och Tilde, 7, sedan tidigare. Men efter sin sommar på ”Farmen” har hon fått upp ögonen för djur.

Direkt efter ”Farmen” skaffade jag mig två syskon-katter, det är så otroligt mysigt att ha killarna, de är så härliga och ger oss i familjen så mycket glädje”, skrev Martina till Hänt.

Martina avslöjar också att det kommer att bli ännu en tillökning i familjen. Alla har nämligen fått ordentligt med blodad tand för det här med att ha katt.

Så nu väntar vi tillökning i familjen och det är en till kattunge som kommer framöver här, vi känner att vi vill ha en tjej kattunge också. De är som mina bebisar”, skriver hon.

Vad härligt, Martina! Vad roligt att ni har fattat tycke för katter och att alla i familjen trivs med det.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version