Farmen-Robbans hemliga knep för att vinna hela tävlingen

Finalveckan i Farmen är i full gång och med det är det ändrade regler och tävlingar på gården. Då deltagarna ännu är fem stycken kvar är det under onsdagens avsnitt dags för ett ”gårdsting” där en av deltagarna kommer få åka hem. Tittarna har nu fått veta att det blir Alexandra och Robert som kommer mötas i tävlingen. Det är ingen vanlig tävling på tinget utan det kommer ske på gården.

Foto: Tv4

Tränar i hemlighet

Robban har tränat i hemlighet på de grenar som eventuellt kan dyka upp. Han övar tidigt på morgonen när ingen annan är vaken och under dagarna när ingen annan ser. Han tränar på styckscheman på djur, på växter, på att bygga torn med vedklossar och att flytta stora stockar. Han tränar även på att såga och han började redan öva på grenar som dessa hemma innan han åkte iväg till farmen. Men tanke på detta blev Robban inte arg eller besviken över att han blev vald till andrekämpe, skriver Hänt.
— Under hela min tid på Farmen har jag gått upp väldigt tidigt och då har jag passat på att plugga och träna. Det har jag även gjort idag. Det är livsviktigt, säger Robert Lundström i programmet.

Foto: Tv4

På söndag den 18:e mars är den stora finalen av Farmen och vinnaren kommer koras. Vinnaren av Farmen går hem med en halv miljon kronor.

Vem tror du kommer vinna Farmen 2018? Dela gärna med någon som gillar Farmen. 

Exit mobile version