Cornelia och Jennifer begravde stridsyxan i Farmen – därför har de brutit kontakten helt

Cornelia och Jennifer på Farmen

Foto: TV4

Cornelia och Jennifer har haft sina duster i nya säsongen av ”Farmen”. I tisdagens avsnitt satte de sig ner för att reda ut bråken och sluta fred.

Nu har båda deltagarna pratat med Aftonbladet om hur deras relation med varandra ser ut nu.

Alla andra där inne påverkades också negativt av bråket som varit”, skriver Cornelia till kvällstidningen.

Den som har hängt med under inledningen av nya ”Farmen”-säsongen har inte missat bråket och rivaliteten mellan deltagarna Cornelia Gyllborg, 28 – bland annat känd för att ha varit med i ”Paradise Hotel” tidigare – och Jennifer Valencia, 31.

Bråken har eskalerat med tiden och det har till och med gått så långt att Cornelia pratat öppet om att hon blev mobbad inne på gården, av bland andra Jennifer.

Läs mer: Jennifer tappar det fullständigt efter Cornelias anklagelser – nytt storbråk i Farmen: ”Jävligt sjukt”

– Jag känner att folk här inne har varit jävligt elaka mot mig, ganska mycket. De har försökt trycka ner mig. Det har varit pikar och påhopp. Öppnar man munnen så himlar de med ögonen. Det är väldigt mycket hela tiden, sa hon tidigare i programmet.

Cornelia Gyllborg i ”Farmen”. Foto: TV4

Cornelia har blivit storbonde

– Allt jag gör kommer att vara fel på ett eller annat sätt. De mobbar mig. De försöker åtminstone frysa ut mig och mobba mig. De försöker ta ifrån mig allt jag har, sa hon.

Efter bråket runt frukostbordet har både Desirée ”Dessie” Nilsson, 28, och Yorgo ”Jojje” Skulis, 40, lämnat gården på grund av medicinska orsaker. Båda personerna var med i den grupp som haft problem med Cornelia.

Den här veckan är hon själv storbonde. Konflikten har lugnat ner sig en aning, även om relationen mellan henne och Jennifer är minst sagt skakig.

I ett försök att sluta fred valde Cornelia att sätta sig ner och prata med Jennifer i tisdagens avsnitt.

– Jag känner att vi har hamnat jättefel med varandra. Jag vill att du ska må bra här. Det var skittufft! Jag vill inte att du ska uppleva samma sak, säger hon i ett försök att lappa ihop relationen.

Men Jennifer var inte ett dugg mottaglig där och då. Hon menar att hon är otroligt ensam på grund av att hennes vänner ”Dessie”, Alessia och ”Jojje” åkt hem. Samtidigt tycker hon att Cornelia alltid hade andra, till exempel Ronja, att få stöd av när hon var i samma sits.

Jennifer Valencia i ”Farmen”. Foto: TV4

– Du har alltid haft Ronja och det andra gänget. Att du säger det här nu är jättekonstigt, säger hon i programmet.

Ångrar sig senare i avsnittet

När det har gått några timmar kommer Jennifer tillbaka. Det märks att hon hunnit tänka till då.

– Jag kände att vi fick ett dåligt slut där innan. Du bad om ursäkt för det du gjort och sagt. Jag känner likadant, jag ber om ursäkt. Jag har känt mig lite motarbetad men jag tänker att vi blickar framåt, säger hon.

Nu har det gått ett par månader sedan programmet spelades in. Aftonbladet har pratat med båda deltagarna för att höra hur de tyckte att det gick att försonas – och om hur relationen mellan dem ser ut i dag.

Det kändes skönt efter vårt snack men jag var rädd för att det skulle bli dåligt igen. Jag släppte allt tjafs så fort jag åkte från Farmen. Alla är snälla på sitt sätt men alla klickar bara inte med varandra” skriver Jennifer i ett meddelande till Aftonbladet.

Cornelia var givetvis också nöjd med faktumet att konflikten löstes. Men i dag har tjejerna ingen kontakt alls med varandra.

Jag tyckte att det kändes bra att vi kunde försöka ta ett steg framåt i relationen. Alla andra där inne påverkades också negativt av bråket som varit” skriver Cornelia i ett sms till tidningen.

Man måste inte gilla alla människor man träffar, men man måste respektera varandras skillnader och kontrollera sina egna känsloyttringar.

Bra att ni kunde sätta er ner och prata igenom er situation och att ni lämnade aningen lättare.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version