Därför försvann Anna Brolin plötsligt från Farmen – blev ersatt av kända profilen

Dramatisk kamp i Farmen.
Då fattades plötsligt Anna Brolin.
Nu bekräftar TV4 vad det var som hände – efter programledarens frånvaro, skriver Expressen.

Dramatiken blir allt mer påtaglig i ”Farmen” där deltagarna gör upp om vinsten på totalt en halv miljon kronor. I TV4-programmet får deltagarna testa på livet som bönder på gården Norra Brandstorp i Smålands skogar.

– Den här säsongen har det verkligen sprakat på många sätt. Det är ett mycket härligt gäng med starka karaktärer som ska samsas och förhålla sig till 1800-tals miljön. Så det har blivit en sommar med otaliga skratt, en del bus och starka känslor av alla dess slag från gråt och förtvivlan till skratt och glädje, säger programledaren Anna Brolin i ett uttalande inför säsongen och fortsätter:

– Eftersom det samtidigt är digital detox och mobilfritt finns ju utrymme för långa och många samtal mellan våra farmare och det är fascinerande att se hur starka vänskapsband som knyts. Tittarna kommer helt klart få ta del av en väldigt rafflande säsong på många sätt.

TV4-stjärnan har lett ”Farmen” sedan år 2020. Framför allt har tittarna fått se henne möta deltagarna under avgörande moment i programmet, såsom exempelvis i det så kallade ”tinget” där två medverkande i en kamp tvingas kvala sig kvar.

Dessa infaller under veckans slut, i avsnittet som sänds på söndagarna.

Under denna söndag ställdes Anna Billberg mot Per Renström.

Men när deltagarna kom ut till tinget var allt inte som vanligt.

Plötsligt hade nämligen Anna Brolin ersatts – av Hans Wincent.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Farmarnas mentor stod i stället vid hennes position, redo att dra i gång kampen.

– Nu behöver ni inte vara så himla nervösa för att det är jag som står här i dag. Jag tänkte att jag skulle ta tillfället i akt att lufta den här fina västen ni har gjort åt mig, sade han.

Nu kommer det fram varför produktionen hade bytt programledare – tillfälligt.

– Det var planerat sen länge att Anna Brolin skulle vara ledig, skriver Joel Bendrik, exekutiv producent, i ett meddelande till Expressen.

Vad tycker du om årets säsong av Farmen? Skriv gärna en kommentar.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev