Farmen-Fredriks oerhört ärliga ord om Per – kängan mot rivalen: ”Bott under en stor sten…”

Fredrik Trygg är en av de mer omtalade deltagaran i årets säsong av Farmen.

Nu avslöjar han vad han egentligen tycker om Farmen-rivalen Per Renström.

I realityserien ”Farmen” så får vi följa ett gäng deltagare som tävlar om en vinstsumma på en halv miljon kronor.

Men vägen dit är inte helt enkel. Under flera veckor så får nämligen ”farmarna” bo på en gård med levnadsstandarder som var vanliga för över hundra år sedan.

Dessutom ska de samsas och tävla mot varandra i flera utslagskamper.

Denna säsong har kantats av en hel del intriger och paktande, deltagarna i mellan. En deltagare som stuckit ut lite extra är Fredrik Trygg, 35, som tagit flera tillfällen i akt att smita från arbetssysslorna på gården.

Hans motsats tycks vara deltagaren Per Renström, 56, som tvärtom mot Fredrik blivit tittarnas favorit då han arbetar på flitigt och har vunnit flera tävlingar.

Hårda orden om Per

I en intervju med tidningen Hänt får Fredrik frågan om han ligger i fejd med någon av deltagarna. Det visar sig att Fredrik inte har mycket till övers för Per.

– Perre. Han med det stripiga, grå skägget. Han leker läcker och tror att han är en alfahane, men alla – med någorlunda klar syn – kan se att det bara är någon som bott under en stor sten i typ 50 år. Grå tröja. Grått långt hår. Grå shorts – och grå, långa naglar. Han skulle inte behöva anstränga sig för att vinna VM i att vara långsam. När vi pratade kände jag inte att han hade så mycket att säga, säger Fredrik till Hänt.

Det är hårda ord från Fredriks håll. Vem tycker du borde vinna årets säsong av Farmen? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!