Farmen-profilen avslöjar TV4:s bluff – så lurar de tittarna varje gång
Moniska Ostrowska, Farmen

Farmen-profilen avslöjar TV4:s bluff – så lurar de tittarna varje gång

För de som tvingas lämna gården finns chansen att ta sig tillbaka genom att klara utmaningarna på Torpet.

Men det tittarna inte vet är att TV4 mörkar en detalj kring hur resandet mellan Torpet och Farmen går till.

Nu avslöjar Farmen-profilen Moniska Ostrowska det kanalen inte vill visa, rapporterar Hänt.

Farmens femtonde säsong är i full gång och spänningen stiger för varje avsnitt. För deltagarna på gården i närmar sig finalen, och vinsten på en halv miljon kronor.

Folkkära tv-profilen Anna Brolin programleder TV4:s långkörare och vid sin sida har hon återigen hästbonden Hans Wincent.

Deltagarna lever som bönder på 1800-talet, helt utan moderniteter vi annars tar för givet. På gården finnas varken el, rinnande vatten, telefoner eller uppkoppling.

Utöver att försöka klara sig utan dessa saker prövas Farmen-deltagarna genom olika uppdrag och tävlingar.

Vägen till och från ”Torpet”

I samband med årets säsong av tittarsuccén visas också sjätte säsongen av Torpet. Där återses gamla och nya deltagare från Farmen och kämpar för sin överlevnad och tar sig igenom de utmaningar som Torpet erbjuder.

Nytt för i år är också att under deltagarnas vistelse på Torpet kan de tävla om amuletter – och på så sätt ta sig tillbaka till Farmen-gården.

Både Farmen och Torpet spelas in i de småländska skogarna. Enligt TV4 ligger Torpet utom räckhåll från Farmens stora bondgård.

Dock ses Torpen-deltagare i avsnitten lämna eller anlända till Farmen till fots.

Tittarna kanske tror att de tvingas vandra mellan de olika inspelningsplatserna, men Farmen-profilen Monika Ostrowska, 39, avslöjar nu TV4:s bluff.

Farmen-delatagare går mot gården
Deltagarna på väg mot Farmen. Foto: TV4

Detaljen som TV4 döljer för tittarna

Monika Ostrowska kom in sent i programmet som fick en tuff start i årets säsong. Tv-profilen har också vistats på Torpet och kämpat sig tillbaka till Farmen.

Även hon har setts promenera in på Gården med den typiska väskan över axeln. Men på sin Instagram-story avslöjar tv-profilen nu hur man egentligen tar sig mellan de olika tävlingsplatserna, något som Hänt var först med att rapportera om.

”Det tog ca 45 minuter med bil”, skriver Monika på sin Instagram.

 Så när deltagarna syns gå tillsammans till Farmen, är det i själva verket inte just till fots de kommer dit. Istället väntas bilar som tar deltagarna från plats till plats.

Detta hade jag ingen aning om! Vad tycker du om årets Farmen-säsong?