Farmen-profilens kritik mot de andra deltagarna – efter dramat på gården: ”Framgår inte…”

I det senaste avsnittet av ”Farmen” råkar deltagarna Christoffer Hammarlöf och Andreas Gauffin i luven på varandra.

Nu avslöjar Christoffer det som tittarna inte fick se – och riktar hård kritik mot de övriga deltagarna.

– Min känsla var att det var flera som gjorde allt för att slippa jobba, säger han till Hänt.

Farmen ”2023” har levererat stor dramatik i år.

I tävlingsprogrammet, som leds av Anna Brolin, ska ett gäng främlingar sköta en gård på samma sätt som man gjorde för 200 år sedan.

Det finns varken el eller rinnande vatten – och ett magert utbud av mat och vatten. Det säger sig självt att det blir något av en utmaning för deltagarna.

Nu är årets säsong inne på sin femte vecka och flera av deltagarna har nu börjat gå varandra på nerverna. Två av dem är Andreas Gauffin och Christoffer Hammarlöf.

LÄS MER: Därför lämnar Farmen-profilen omedelbart – starka känslorna efter avhoppet på gården: ”Jättetråkigt”

Andreas förolämpar Christoffer efter hönssläppet

I söndagens avsnitt blir friktionen dem två emellan tydlig när det visar sig att Christoffer släppt ut hönsen ur hönsgården.

Efter upptäckten sätter sig Andreas ner för att prata med den andra Farmen-deltagaren Karin Kollberg. Då beklagar han sig över att Christoffer ”tror att han vet bäst om allt”.

– Han hörs och syns överallt, och lägger sig i saker han inte har något att göra med när han inte har en jävla aning om vad han pratar om, säger han i programmet.

Och irritationen utbyts snart i förolämpningar.

– Jag är trött på den här jävla idioten. Han kan ju ingenting. Han är fullkomligt jävla oduglig. Det är en argument för abort, den jävla idioten, säger Andreas.

Andreas Gauffin. Foto: TV4

Christoffer delar med sig av känslorna kring deltagarna

Christoffer kom till Farmen efter att ha befunnit sig på Torpet i några veckor – och var då glad för att det inte fanns lika mycket att göra på Torpet.

På Farmen får nämligen deltagarna en rad uppgifter att utföra under ledning av storbonden under veckan. Om man lyckas utföra alla uppgifter vinner gruppen ett eftertraktat pris – men i söndagens avsnitt misslyckades de.

Efter besvikelsen delar Christoffer med sig av sina tankar om de övriga deltagarnas arbetsmoral.

– Det har varit lite olikt Torpet, väldigt annorlunda typer av personer här också. Jag tycker det är mycket lägre arbetsmoral på Farmen kontra Torpet, säger han i programmet.

Christoffer Hammarlöf. Foto: TV4

LÄS MER: Därför nobbas Farmen-Viktor – oväntade vändningen efter utspelet: ”Känns förjävligt”

Christoffer känga till de andra deltagarna

Nu avslöjar Christoffer mer om varför han uttryckte sig så för sajten Hänt. Han menar att det är mycket som inte framgår i tv-rutan.

– Det framgår inte i tv, men det var mer negativ aura runt folk. Folk var trötta, de gnällde och de ville inte jobba, säger Christoffer.

Enligt honom försökte de övriga deltagarna slippa undan det hårda arbetet som krävs på gården. Han säger att en del skyllde på trötthet och värk – eller att verktygen som fanns till hands inte var tillräckligt bra.

Han säger också att det var stor skillnad på deltagarnas arbetsmoral.

– Vissa jobbade bara en timme om dagen, en annan stod i tio timmar och jobbade, säger Christoffer och fortsätter:

– Min känsla var att det var flera som gjorde allt för att slippa jobba. Det viktigaste av allt är ju att alla kan samarbeta för att faktiskt kunna klara uppdragen och dra nytta av belöningen. Synd att det inte gick hela vägen denna veckan.

Vad tyckte du om söndagens avsnitt av Farmen? Skriv en kommentar på vår Facebooksida!

Farmen sänds i TV4 på söndagskvällar klockan 21. Programmet går även att se på TV4 Play och Cmore.